Fotoarkiv - juni til juli 2011

Når de gamle går tur

1. juli 2011.

I vores lille træningsklike mødes vi sommerhalvåret igennem hver fredag eftermiddag, og træner alt muligt med vores hunde på træningspladsen ved vores klubhus. Sådan har vi gjort i mange år, og skiftevis når vi selvfølgelig ud i at have gamle hunde som ikke længere skal trænes op til diverse prøver og konkurrencer.
For tiden er det Jesper og jeg som har tiden til at hygge os med vores pensionerede hunde. Og når vi har hjulpet de unge og håbefulde, sørger vi (og vores træningsfæller) selvfølgelig for at både vi, og vores hunde får lidt glæde og indhold i klubben :o)


Mig selv og Kelly - Jesper og Akela
efter en hyggelig travetur "pladsen rundt". Og tro mig: både hundene, Jesper og jeg får drøftet mange ting på sådanne ture :o)
(Foto: Anette Johansen)


Gammel dreng

12. juni 2011.

Jeg bliver selvfølgelig oftere og oftere mindet om, at Kelly er ved at være godt oppe i årene. Og dagens travetur igennem grusgraven foregik da også, specielt mod slutningen, i et meget adstadigt tempo. Men han klarer stadig sådan en 5-km i kuperet terræn i fin stil, og jeg er sikker på at sådanne ture er med til at holde ham frisk.
Da vi kom hjem nød vi udsigten og lidt harefjant fra vores udsigtsskrænt, og lidt efter var det tid til en velfortjent lur for gode gamle Kelly.


Kelly snuser, lytter og holder øje...


...og lidt efter foregår de samme ting i noget mere afslappet stil :o)


Køng Kong Kelly

25. juli 2011.

Et hyggeligt telefonopkald til Anette med lykønskninger om kåringen i går, skulle vise sig at gode gamle Kelly blev trukket frem i rampelyset igen.
Det var Ravnen der ringede, selvfølgelig for at ønske tillykke, men også for at høre om vi måske kunne hjælpe med at finde et tabt høreapparat. Hun havde selv prøvet at søge med Aslan, men hans unge temperament havde hurtigt vist, at der var for mange forstyrrende elementer til hans sprudlende ungdomssind.
Jeg var lidt betænkelig ved at sige ja til opgaven: det er trods alt meget længe siden Kelly og jeg har lavet seriøse søg. Men hvis vi nu kunne finde høreapparatet, ville det jo være rigtigt godt for ejermanden.

Men jeg skal da lige love for at jeg blev usikker på vores mulighed for succes, da jeg så området:

(alle fotos i dag: Anette Johansen)


Apparatet var tabt et sted i nærheden af denne arbejdsplads hvor ejeren havde skåret brænde - og Kelly elsker at gnave og bide i pinde og brændestykker!


Det kunne også være tabt et sted på gårdspladsen i nærneden af selve skærestedet - og Kelly elsker at "sprutte" og lege med småsten!


Men efter bare ca. 5 minutters søg markerede Kelly høreapparatet,
og den lykkelige og glade ejer fik det i hånden.


Kelly fik en ordentlig godbid og jeg fik rødvin :o)
men den største "løn" i sådanne opgaver er:
at se glæden hos den som har fået sit mistede tilbage, og glæden over det samarbejde man har hund og fører imellem - det er ubeskriveligt !


Køng Kong Kelly.

Jeg indrømmer at jeg ikke var optimist da jeg gik ind til opgaven, men når jeg nu ser tilbage i bakspejlet så: ja, hvorfor ikke ?
Hvis vi ikke prøver, får vi aldrig muligheden for at at se om det kan lykkes.

Og når jeg i dag kalder min hund "Køng Kong Kelly", så er det selvfølgelig fordi dagens oplevelser foregik i byen Køng (ca. midtvejs imellem Vordingborg og Næstved).

Tilbage til Kelly's fotogalleri: klik her

..


  


 

 


*** Document made with KompoZer ***