Fotoarkiv - oktober, november og december 2009


10 er et rundt tal

13. december 2009.

Der raser ting og sager i Lazers krop for tiden, det er der ingen tvivl om. Til tider får han tilbagefald med hensyn til vokseværk, og til andre tider er der tydelige symptomer på hormonelle forstyrrelser. Det er helt sikkert ikke nemt at være i puberteten.

10 mdr Lazer
Lazer, 10 mdr.: lange ben, stor krop og et lille hoved - og rigtig sjov og sød :o)

Kelly er knap ti år og Lazer godt ti måneder, og de supplerer hinanden rigtigt godt. Selv når fotografen igen vil have billeder i kassen, kan de være fælles om ikke at kigge ind i kameraet samtidig - næææ, de skiftes til at ta' den tørn.

10 lazer og kelly
Først må Lazer "stille op" for fotografen....

10 kelly og lazer
....og så må Kelly ta' over. Fotografen VIL jo ha' øjne med på billederne!Den første strandtur

22. november 2009.

En pludselig indskydelse gjorde, at vi kørte en tur til stranden med hundene. Og faktisk var det første gang for Lazers vedkommende. Men det varede ikke mange øjeblikke før han havde fundet fidusen, og han morede sig mindst lige så meget som Kelly med at spurte ud i bølgerne for at hente bolden.

Ud i vandet
Lazer og Kelly på vej ud i vandet for at hente boldene...

Lazer, ud i vandet
...og Lazer må langt ud...

Lazer i vandet
...men finder den hurtigt...

Lazer i vandet
...og skynder sig op på land.

Lazer i vandet
Men pu-ha-da hvor er han dog våd efter sådan en tur.


At slappe af

11. oktober 2009.

Efter en herlig træningsdag i skoven, er det rart at komme hjem og slappe lidt af. Og hvorfor ikke flade helt ud - det så i hvert fald ud til at bekomme Lazer helt vel.

Lazer slapper af i hundesengen
Lazer slapper af i hundesengen


Så stor

10. oktober 2009.

Lazer venter på mad
Lazer i hans foretrukne hjørne i køkkenet

Mandag i sidste uge (den 28. september) gik den ikke længere med hensyn til Lazers halteri. På trods af at han var blevet holdt i ro, var det kun blevet værre. Samtidig havde han tydelige smerter, så situationen bød på en tid hos dyrlægen til røntgenfoto.
Heldigvis viste billederne, at hofterne er særdeles flotte så: py-ha-da, det var ikke HD! Men de viste også tydelige skygger i højre bagbens rørknogler, som vurderedes til at være en betændelsestilstand som skyldes vokseværk.
Penicillin i fem dage og yderligere rosomhed for Lazers vedkommende har heldigvis betydet, at han nu virker fit for fight igen.


Tilbage til Lazer's fotogalleri: klik her


..

  

Lazer-link:

Diverse:
 Lazers forside  
 Lazer's stamtavle 
 

*** Document made with KompoZer ***