Fotoarkiv - september til december 2010


Den første rigtige test

18. december 2010.

For omkring to måneder siden lavede Anette, Marie og jeg en aftale om, at den 18. december skulle vi lave en test af, hvor langt Lazer og Luske er fremme i forhold til en politihundekåring. Og i dag var så dagen! Lisbeth havde lovet at hjælpe mig med bedømmelsen af de to ekvipager, men desværre havde vejrguderne besluttet at afskære hende muligheden for at komme frem - snevejret har i dag lammet det meste af det nord- og vestsjællandske.


Lazer ta'r sig en fortjent slummer efter en rigtig dejlig test-dag

Heldigvis kunne Tina og Jesper komme frem, så de hjalp velvilligt med at få "kørt" de to hunde igennem de ti øvelser som kåringsprogrammet består af. Og efter nogle timer i det smukkeste vintervejr man kan tænke sig, kunne jeg regne resultaterne sammen.
Og sørme om ikke de begge klarede udfordringen. Lazer opnåede 96,4 point og Luske 90,4 ud af 110 mulige. Og havde det været en rigtig kåring, så havde de begge bestået :o)
Meeeen - der er altså nogle ting som ikke er helt på plads endnu! De to hundeførere har fået hver et sæt dommersedler med hjem, og der er ingen overraskelser i dem om, hvor indsatsen skal intensiveres: lydighedsøvelserne ;o)


Snetræning

4. december 2010.

Jeg havde forberedt mig på snefotografering af træningsoplevelser med vores hunde i dag, og jeg syntes at jeg gjorde hvad jeg kunne. Jeg piskede rundt i den høje sne for at fange gode øjeblikke, men desværre bød dagens vejr på dunkelt overgangsvejr og ringe lys. Så de gode fotos som jeg havde håbet på udeblev, men jeg kom dog hjem med en masse gode oplevelser. Og hvorfor ikke dele dem med jer andre?


Lazer er blevet godt til at finde ting...


...og grunden til at han gør det...


...er selvfølgelig at han får bidepølsen som belønning.

Lazer har i en periode haft nemmere ved at give hals af de "døde" genstande som f.eks. papkasser og kufferter, end af figuranter. Men halsgivningen på figuranterne ser nu også ud til at komme på plads:


Lazer og Anette gør klar til en fremadsendelse på...


...Jesper som passivt ta'r imod...


...og derefter belønner med 100%'s leg og svingtur.Luske var også helt klar til træningen i dag...


...og også han er blevet helt god til at finde kufferter...


...og jakker!


Gitte havde lagt spor til Aslan, og det gik over (sne)stok og sten. Jeg var lykkelig da vi...


...nåede til enden: tempoet i den høje sne krævede virkeligt meget af mine lægmuskler (c:

Jesper og jeg har "pensionerede" hunde, men de skal selvfølgelig også aktiveres. I dag gik vi en tur med dem sammen, og det gav bestemt anledning til mange snusere og gule pletter i den hvide sne. Efterfølgende fik jeg Jesper til at dække Akela af på et af bordene ved vores klubhus:


Jesper og Akela vinterhygger

Da vi kom hjem var hundene bestemt ikke klar til indendørs eftermiddagshygge, de krævede mere. Så mens Anette fodrede fuglene og bar brænde ind tog jeg en runde i haven med dem, og det endte da også med at de fik en boldtur.


Sneen gør, at vores have nu er lige så flot som alle andres, og Lazer kommer løbende...


...med en sneklump i munden...


...og indbyder Kelly til leg...


...meeeen, Kelly har da sin værdighed og skal lige overveje om han kan afse tid :o)


Sneen har lagt sig

27. november 2010.

De sidste par dage med snevejr har sat sit præg på landskabet, og det ser altså flot ud. Og hundene er lykkelige, de elsker snevejr og på trods af at de har været ude og træne hele formiddagen er de ikke til at få ind. Og de forstår ikke hvorfor vi mennesker søger ind i lunet.


Kelly spiser sne...


...og løber...


Lazer...


...spiser sne...


...og er fjumpet.


Jo, snevejr er hundevejr :o)
Tilbage til Lazer's fotogalleri: klik her

..

  

Lazer-link:

Diverse:
 Lazers forside  
 Lazer's stamtavle 
 


*** Document made with KompoZer ***