Fotoarkiv - januar til april 2012


Frifundet

28. april 2012.

Dyrlægen har sendt laboratoriets rapport på undersøgelsen af Lazers knude, og hans konklusion er helt i tråd med hvad vi har gået og håbet på. Det var en godartet svulst i en  hårfollikel (hårsæk), og rapportens sidste linje sætter li'som tingene på plads: the prognosis is good! Du kan læse hele rapporten her: Lazers knuderapport

Så Lazer er heldigvis frikendt i denne omgang og såret er ved at være groet fint sammen. Nu mangler der kun at stingene "falder ud", og gør de det ikke af sig selv må vi jo hjælpe dem på vej. Og en boldtur......er Lazer jo som altid parat til :o)


Lazer er helt opmærksom på boldens position både før den kastes...


...mens den flyver i luften...


...hvor den lander...


...og hvor den skal samles op.


Og straks den er samlet op, skal den retur til et nyt kast ;o)


Fin syning

24. april 2012.

I dag er det en uge siden Lazer fik fjernet en knude på højre forben, og syningen efter den operation er rigtig fin.

Vi tog den flotte blå forbinding af for to dage siden så såret kunne få luft og lys, og heldigvis kan både Lazer og Dusty holde sig sådan nogenlunde fra syningen.

Lazer har selvfølgelig skærm på om natten og når vi ikke er hjemme, så han ikke i et øjebliks selvstændighed får lov til at holde sig en fest med stingene. Det her skal helt sikkert have lov til at hele helt op, for der er ikke meget hud på sådan et hundeforben til en reparation efter en ukontrolleret hundetunge.
Jeg tror projektet lykkes, og nu venter vi bare håbefulde på positivt svar fra laboratoriet, på prøverne af knuden.


Det gav mig en fridag

17. april 2012.

Lazer har været hos dyrlægen i dag, og har fået fjernet en knudelignende ting på højre forben som ikke skulle være der. Operationen foregik selvfølgelig med den store bedøvelse, og her til aften er han stadig noget groggy.


Groggye Lazer kæmper for at holde sig vågen.

Den flotte blå forbinding skal helst sidde på i 5-6 dage før operationssåret skal have luft og lys, så der bliver ingen vej udenom: Lazer skal have "skærm" på i alle perioder hvor vi ikke kan holde øje med ham. Og når forbindingen bliver taget af, vil der fortsat være en periode hvor skærmen skal bruges. Såret skal være helt fint før Lazer får lov til at "ordne" det selv.
Knuden som blev fjernet er sendt til undersøgelse på laboratorium, og vi venter nu på et forhåbetlig godt svar på resultatet. Det kommer om en god uges tid!


PHF-mesterskab 2012

1. april 2012.

Anette og Lazer repræsenterede, sammen med Bodil og Enja, Næstved Politihundeforening ved dette års PHF-mesterskab, som blev holdt i Næstved i dag. Håbet var selvfølgelig at de kunne lave mange point, og helst så mange at de kunne vinde mesterskabet. Og sørme om ikke de gjorde det! Anette og Lazer blev nr. 7 med 153,2 point og Bodil og Enja blev nr. 1 med 171,7 point, så PHF-mesterskabet afholdes i Næstved igen til næste år :o)


Lazer søger efter sporstarten...


...finder den, og så er det...


...bare med at følge efter - både for hundefører, dommere og figurant.


Holdvindere af PHF-mesterskabet 2012:
Anette med Lazer og Bodil med Enja.


Dygtige Lazer

25. marts 2012.

Lazer og Anette har været til oprykningskonkurrence for unghunde i dag. Konkurrencen blev holdt i Maribo med 12 deltagere, og sørme om ikke de fik en flot 3. plads med hele 172,3 point ud af de 180 mulige. Det flotte resultat betyder at de rykker direkte op i patruljeklassen, men måske får de mulighed for en sidste konkurrence i unghundeklassen i næste weekend.


Patruljehunden Lazer - han er bare så dygtig :o)

Så vidt jeg kan regne mig frem til har Lazer og Anette med dagens resultat kvalificeret sig til, sammen med Enja og Bodil, at kæmpe for PHF-Næstveds ære allerede på søndag. Så skal de nemlig prøve at genvinde sidste års succes: holdsejr for unghunde i bladsamarbejdet PHF-nyt's foreninger.Smukke Lazer

21. marts 2012.

Flotte farver har han, og sikke et glimt han har i øjnene. Han kigger helt sikkert på en grå hvalp (Dusty) som aldrig bliver lige så smuk som ham!


Lazer
Endnu en dejlig dag

26. februar 2012.

Årets første konkurrence har været i dag, og Lazer og Anette klarede det rigtigt fint i den målingl Faktisk så fint at de fik præmie med hjem, og faktisk så fint at de sidste måneders træning kan ses at have været "i den rigtige retning".


Lazer med sin præmie fra dagens flotte arbejde,Lazer har allerede rundet de 3 år

5. februar 2012.


Lazer på niffeltur efter en særdeles kold træningsdag.

I torsdags (2. februar) havde Lazer igen fødselsdag, og nu er han allerede tre år gammel!
Den sidste måned har budt på store forandringer i Lazers liv, nu hvor Kelly ikke er her mere. Han er ikke kun blevet "enebarn", han er også overgået til at være "inde-hund".
For nogle år siden havde vi indbrud mens vi var på arbejde, og det var bestemt ikke behageligt at komme hjem til. Vores hunde var i hundegårdene, og vi kunne se tydelige tegn på at de heller ikke havde været tilfredse med situationen. Så efter den episode har vores ældste hund altid været inde for at passe på huset, når vi ikke er hjemme.
Så nu hvor Lazer er blevet den ældste, passer han på huset når vi ikke her hjemme. Og jeg er ikke i tvivl om at han vil gøre det godt, hvis nogen skulle finde på noget. Lazer har ikke en umiddelbar tiltro til fremmede, så jeg ville bestemt ikke gå ind til ham hvis jeg ikke kendte ham godt!Tilbage til Lazer's fotogalleri: klik her

..

  

Lazer-link:

Diverse:
 Lazers forside  
 Lazer's stamtavle 
 


*** Document made with KompoZer ***