Fotoarkiv - september til december 2012


Benet holdt, tror jeg

7. oktober 2012.

De sidste fjorten dage har været lidt kedelige for Lazer. Han er blevet holdt i ro på grund af skaden i bagbenet, og han har kun fået lov til at træne en lille smule et par gange i denne uge.
Da benet syntes at være nogenlunde OK igen fik han lov til at være med i klubmesterskabet i denne weekend, og heldigvis ser det ikke ud til at skaden ikke er brudt op igen. Lazer blev desværre ikke klubmester, men benet holdt og han nød at få lov til at arbejde igen.


Trætte poter efter en dejlig konkurrenceweekend.


Lazer må ikke lave noget

22. september 2012.

Lazer har fået en skade i højre bagben, og dyrlægen har sagt at han skal holdes i ro. Han må ikke løbe, han må ikke træne, han må kun gå i hans eget tempo og han må ikke lege med Dusty! Og se lige hvor lydigt han følger dyrlægens formaninger:


Lazer slapper selvfølgelig af når han har fået besked på det...


...altså lige indtil han fornemmer at jeg tager billeder af ham.

Forhistorien til dette er at Lazer begyndte at halte på højre bagben, og han valgte ikke at tøttede på det. Efter et par dage hvor situationen kun blev værre, blev der derfor bestilt tid hos dyrlægen til røntgen, og til stor lettelse viste alle billeder af ryg, hofter og ben fejlfrie knogler og led. Skaden er i muskulatur og ledbånd, og det kræver selvfølgelig - - - - RO og INGEN FYSISK udfoldelse....   
Tilbage til Lazer's fotogalleri: klik her

..

  

Lazer-link:

Diverse:
 Lazers forside  
 Lazer's stamtavle 
 


*** Document made with KompoZer ***