Svampetur

20. november 2009.

Allerede i morges, da jeg gik niffel-tur med hundene, var der lagt op til en flot efterårsdag med et strejf af solskin. Det var ikke lyst på det tidspunkt men morgenhimlen bød på stjernekig og den røde horisonten mod øst, gav endelig håb om en dag uden skyer og regn. Og sandelig om ikke det holdt stik. Det var selvfølgelig ikke sådan at jeg kunne gå og nyde vejret hele dagen. Næææ-nej-da: arbejdet skal jo passes. Men da jeg endelig landede hjemme efter dagens dont, skyndte jeg mig at lade kameraet. Og dagens safari fik temaet: svampejagt.

Og faktisk behøvede jeg ikke at begive mig ud på den store tur iført madpakke, termokaffe og vandrestok. Nej, jeg nøjedes med at gå en tur rundt på vores grund - og se her hvad jeg mødte på min vej.

Svamp
Når svampe får lov til at udfolde sig...

Svamp
...kan man godt tale om at de knejser...

Svamp
...men inden de når så langt...

Svamp
...må de finde udveje for forstyrrende elementer...

Svamp
...og de må ta' imod alverdens skader.

Nogle af svampene overlevede desværre ikke min lille safari. Lazer og Kelly var med på turen, og det skete mere end én gang, at de fik trampet på motiverne. Nogle gange var det før jeg fik taget billedet, og andre gange efter. Men de svampe der "gik til" bliver afløst af andre - der er mange nye på vej.


 

 

Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***