Varme på en kold dag

17. december 2010.

Det var noget af en kold affære at forlade dynens tryghed og varme her til morgen, jeg skal da lige love for at vi får tingene at føle for tiden.


-13,7 er koldt, men faktisk har den været helt nede på -14,4 grader )o:

Da jeg kom hjem fra arbejde lå der en besked i postkassen om, at en pakke var klar til afhentning i det lokale postkontor. Så Berlingoen måtte ud på endnu en tur på de glatte vinterveje, men se lige hvad jeg kom hjem med:


Tiger nr. 1478 af 3200 - se mere på www.wwf.dk

Sidste år adopterede vi en isbjørne- og en leopardunge, og nu har vi altså også en tigerunge som kan blive krammet, nusset og kælet. Det er da bare skønt - og det varmer et eller andet sted (c:


Sneen har lagt sig

27. november 2010.

De sidste par dage med snevejr har sat sit præg på landskabet, og det ser altså flot ud. 

Fuglene er nok ikke begejstrede, de har det koldt og det er besværligt for dem at finde føde. Så de har bestemt ikke problemer med at invadere foderpladsen.Alting hænger sammen

9. november 2010.


Gammelt, nyt og nyere hænger sammen

Dagen i dag var bare ikke min dag! De fleste af os har relationer til arbejde, familie, interesser og så meget andet.
Min dag i dag har være ramt af negative påvirkninger fra flere af disse fronter - måske skal jeg...... Eller skal jeg lige finde en hest som jeg kan klappe?


Søndag med frost og ny Nielfisk

7. november 2010.

For et par uger siden havde vi et par morgener med rim i græsset og frost på bilruderne. Men det var på hverdage hvor jeg jo ikke rigtigt har tiden til at kunne nyde denne side af årstidens charme. Så da vejrstationen i morges viste -2,9 (samtidig med at det var en søndag uden aftaler), så var det bare med at komme ud og nyde synet, og måske også et forvarsl om vinterens komme.

Der var rim i græsset, rim på markerne og der var faktisk også lidt is på marksøerne som er begyndt at komme efter de sidste dages regnvejr. Og der var rimtåge ude over landskabet.
Og nedfaldsbladene som ligger overalt havde også lige strammet sig lidt an, de havde påtaget sig en make-up med rim på kanterne, og var klar til at kunne glimte i solens lys. Som om deres flotte farver ikke var nok i sig selv.

Efter at have nydt denne smukke efterårsmorgen i fulde drag, pakkede jeg Kelly i Kia'en og kørte på søndags-shopping. Og hvad kom jeg hjem med?

Tja, lad mig sige det som det er: det blev til en ny støvsuger, og den er ikke købt i Bilka! De havde ellers reklameret med 40% rabat på alle støvsugere og -poser, hvilket dog ikke viste sig at være tilfældet.
Jeg forlod Bilka med tanken: her handler jeg ikke mere (det løfte overholder jeg så nok ikke), men jeg fik i stedet lavet en fornuftig handel i Skousen. Så nu kan vi rigtigt suge hundehår og andet snavs igen :o)Dejlig afslapning

3. november 2010.

For et par uger siden købte vi en ny madras til Kelly, en lækker en af slagsen med slidstærkt betræk og fyldt med krøyerkugler. Han er ved at være godt oppe i årene og han skal ligge lunt og godt.
De første dage var den bestemt ikke en succes, men efter at vi har taget 30 liter krøyerkugler ud af madrassen, går det meget bedre. Jeg tror simpelthen at den var for stor, høj og uhåndterlig - ikke lige noget en gammel og erfaren hund gider at beskæftige sig med. Men nu er madrassen vist taget til nåde, når jeg kommer hjem fra arbejde kan jeg i hvert fald se at den har været brugt.


Selvfølgelig skal Kelly lige lave en foto-grinmasse, men han har uopfordret...


...lagt sig op på den nye madras. Og det ser da ud til at den kan bruges.

Og mens Kelly ta'r sig en slummer på den nye krøyerkuglemadres snupper Lazer et øjebliks afslapning på den gamle hundeplads under trappen. Og det ser da også ud til at være behageligt :o)


Lazer slapper af under trappen.


 

 

Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***