Et lille hvil

8. august 2011.

Sommerferie er tid til hvil, pause og tanker på flugt. Sommerferie er også tid til nydelse, i hvert fald lidt ud over hvad hverdagen kan tillade. Og sommerferie er for os et frirum til at nyde vores hjem. Men tankerne løber måske også lidt løbsk, når man sådan har "tid".  I hvert fald kom jeg til at tænke lidt over reklamer!
Jeg kom til at tænke på reklamer med indbydende fyldte ølglas stillet op lige ved siden af fulde ølflasker. Men sådan er virkeligheden da ikke: når øllet er i glasset, kan flasken jo ikke være fuld!
Her i Bøgesø finder vi en begivenhed til en god øl, hæller øllet op i glasset og nyder den mens flasken er enten helt eller halvt tømt.... Og så kan det måske ske, at begivenheden tillader endnu en fyldt flaske :o)


En god øl i glasset her i Bøgesø.


Sommerferie

1. august 2011.

Endelig, endelig sommerferie! Og kan sådan en få en bedre start end med varmt vejr, vin i glasset, bare tær på bordet og en Berlingo der lige er blevet serviceret?


Perfekt start på sommerferien!


Ny race

21. juli 2011.

Vores foderbræt er for tiden næsten overbelsatet af forældrefugle, som prøver at mætte deres yngel med tilskudsfoder fra vores hånd. Og det giver sandelig en utilsigtet gene i vores brændeovn. Heldigvis er temperaturen ikke til en pind i ovnen, men til gengæld får vi ofte visit af små ungersvende der taget turen ned igennem skorstenen til brændeovnens ufrivillige fængsel. Jeg har ikke længere tal på hvor mange vi har hjulpet ud i friheden, men det er så mange at jeg har fundet på et racenavn til dem der har taget "turen": SODSPURVE. Kønne ser de bestemt ikke ud efter oplevelsen, men måske får de gjort sig rene lidt senere!


En "sodspurv" efter en tur igennem vores skorsten!
(jeg beklager billedkvaliteten, men jeg tror du kan se resultatet af sådan en "tur")


Hare-fjant

12. juni 2011.

Anette og Lazer kørte ud for at runderingstræne allerede kl. otte, og Kelly og jeg iførte os umiddelbart efter monderingen til en travetur igennem grusgraven. Så vi var tidligt hjemme igen, vel allerede omkring halv ti, og så var det tid til at nyde en kop kaffe i stolen på skrænten. Men ikke nok med at vi kunne nyde kaffen, udsigten og roen, vi fik også lov til at nyde tre harer der fjantede rundt i de efterhånden meget synlige majsplanter. Jeg skal lige love for at de havde travlt de harer, og de skiftedes flittigt til at jagte hinanden.


To harer jagter én - eller jagter alle hinanden?


Pludselig var der kun to harer tilbage, men jagten fortsatte ufortrødent :o)


Ny grill

11. maj 2011.

Vi har ellers altid gillet simpelt - enten på en simple opbygninger af nogle ovnsten på jorden og en kasseret rist, eller på billigt indkøbte kasse-grill'er. Men nu er vi avanceret til Weber!
Og Kelly ser ud til at han ved hvad det drejer sig om, han glæder sig til grill-røgen og måske en lille flamme eller to :o)


Den nye Weber - og Kelly i højt humør


Forårshumør

8. maj 2011.

Endelig, endelig! Vinteren har været lang, og jeg tror vi er mange, der har gået og ventet på forårets humør der kan give håb om en skøn sommer.
Og i dag fik jeg rigtig oplevelsen og følelsen af at: nu sker det :o)


Et dyr spiser frodigt forårsgræs i grusgraven...


...vintersæden har endelig fået sine grønne farver igen, efter at sneen er smeltet...


...og den sidste harvning af "vores" østmark er i gang inden majssåningen.


At deles

4. maj 2011.

Somme tider ved jeg ikke hvad der går af dem (altså hundene) men de kan overraske. Normalt skal de have hver deres, at løbe rundt med.
Men når der kun er faldet én stor gren ned i blæsevejret, må de jo deles om den. Og helt uopfordret valgte de i dag at bære rundt på dette "vidunder" i fællesskab. Og de sørgede begge to hele tiden for, at holde kropssprog og ørestillinger i neutrale og uprovokerede stillinger!


Lazer og Kelly: vi bærer en gren sammen :o)


Slut med spormark

4. maj 2011.

Lige siden sensommeren sidste år, har vi haft glæde af "vores" østmark. Den har stået uberørt hen efter høsten, og stubmarken har været perfekt sporareal til vores hunde. Men da jeg kom hjem fra arbejde i dag, var den pløjet op.


Nypløjet mark - og mågerne nyder livet.

Jeg kender planerne for dette års afgrød: det bliver desværre majs. Så det bliver ikke så stor glæde vi får af denne mark til spor i år, som vi har haft lige indtil i dag.
 

Tilbage til galleriet: klik her

..


***

*** Document made with KompoZer ***