På visit i Kolding

25. oktober 2012.

Hvis du kommer til Kolding må du ikke snyde dig selv for den store oplevelse det er, at besøge Koldinghus. Under genopbygningen af ruinen er der gjort alt for at synligøre det oprindelige i skønneste harmoni med det der er bygget på. Og det er gjort på skønneste måde, så man i dag tydeligt fornemmer bygningernes og og rummenes form og volumen før den ødelæggende brand i 1808. Det er simpelthen fantastisk.


Koldinghus, genopført ruin...


...som ligger i skønne omgivelser sammen med Kolding by.


Genopbygning hvor alt er gjort for at vise...


...hvad der er nyt og hvad der er oprindeligt. Helt fantastisk!

Mit primære formål med dette visit i Kolding på denne torsdag her i oktober, var nu ikke at besøge Koldinghus. Jeg drog til Kolding for at mødes med kollegaer fra hele landet, for at drøfte og udveksle erfaringer omkring vores arbejdsmetoder og -situationer med hensyn til bl.a. CAD-arbejde rundt omkring i de tekniske afdelinger på landets sygehuse.
Vi holder disse samlinger et par gange om året, og denne gang mødtes vi på Kolding Sygehus. Og endnu en gang viste det sig at tiden bare fløj, vi har simpelthen så meget at snakke sammen om! Det er helt vildt så godt vores erfa-gruppe fungerer :o) tak til dem som startede den helt tilbage i 1998.
Efter at have fået meget på opleveren, var det pludselig tid til at jeg skulle fange mit tog tilbage til Næstved. Men jeg nåede lige at fange et hurtigt og uforglemmeligt vue af Kolding, endnu et sted i Danmark som jeg gerne vil se mere af.


Farvel Kolding - jeg satte mig i toget, Kolding er nem at nå med tog.


 

Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***