Juleferie i Gedesby - igen :o)

21. december 2012.
Helt tilbage i marts måned besluttede vi, hvor vi ville holde vores jul i år. Vi skyndte os at booke og betale "vores" somerhus allerede på det tidspunkt, så vi har haft hele ni måneder hvor vi har gået og glædet os. Og tro mig: ventetiden har været lang, men den har været det hele værd. Da vi drog sydpå i dag lidt over middag, var der ikke mange millimetere fra vores mundvige og op til øreflipperne :o)


Ørnevejen 13, Gedesby, 4874 Gedser
(skærmdump: www.krak.dk)

Inden vi nåede frem til vores juleferiemål skulle vi lige hente nøglen i Marielyst, og der benyttede vi også lejligheden til at få hadlet det mest nødvendige i Netto.
Vi var lidt spændte på hvordan Dusty ville reagere, det var jo trods alt første gang han sådan skulle være "hjemmefra". Men han affandt sig nu rimeligt hurtigt med de nye omgivelser, han skulle bare lige rundt og snuse til det hele sådan ca. 50 gange, så var han træt :o)
Lazers reaktion på at komme med på juleferie havde vi ikke tænkt meget over, han har jo prøvet det flere gange før. Og faktisk har han været med i lige netop dette sommerhus hele to gange før, så det kunne da ikke være nogen big deal. Men vi havde ikke tænkt over at Kelly ikke er med mere, så nu er Lazer den "store"!
Jeg vil ikke fortælle i detaljer hvordan Lazer flyttede ind i sommerhuset. Jeg vil nøjes med at oplyse, at et par meter køkkenrulle og højlydte skideballer satte punktum for hans oplevelse. 

23. december 2012.
I går kørte vi til Nykøbing F. og fik købt det sidste vi manglede til julen, og helt sikkert også til resten af vores ferie. Og det var rart at få den ting på plads.
I dag er det snestorm og det bekymrer os ikke: vi har rigeligt til mange, mange dage :o)


Dusty er pludselig meget opmærksom på noget ude i snevejret...


...og sørme om ikke en fasan tramper forbi derude i snevejret.


Lazer opdager hurtigt Dustys store interesse, og han sørger for at gø fasanen væk...


...og hurtigt forsvinder den ud i snestormen.

24. december 2012.
Dusty og jeg var hurtigst til at blive færdige med træning i dag, det gav mig lidt ekstra tid til at kigge nærmere på omgivelserne omkring denne juleferies træningsparadis. Og pludselig faldt mine øjne på det helt rigtige fotomotiv til netop i dag, så Anette, Dusty og Lazer måtte...


...pænt stille op til gruppefoto...


...foran det største og flotteste juletræ jeg længe har set.

Mit håb er bare at der ikke er nogen der ser det samme som jeg. De kan måske finde på at fælde træet, og så sælge det til julepynt på et eller andet bytorv. Det har størrelse og skønhed til det, men så vil det jo kun blive nydt i en månedes tid. Hvis det får lov til at gro videre her hvor det står, er vi mange der kan få glæde af det i årevis.

26. december 2012.
Vi er rigtig gode til ikke at planlægge og tilrettelægge vores ferier, vi nyder blot at gøre lige netop det vi har lyst til - og når vi har lyst. Og sådan er denne juleferie heldigvis også. Vi træner og leger et par timer med hundene så de får deres behov dækket, og efterfølgende slapper vi bare af i sommerhhuset.
I køreafstand fra sommerhuset til vores træningssted er der kun nogle få minutter, vi har nemlig okuperet arealet omkring feriekolonien Diget til vores træning. Her er læ og masser af gode arealer til forskellige øvelser, og jeg tror bestemt ikke vi generer nogen.


En stille snoet skovvej fører ind...


...til Diget...


...som i sommerhalvåret helt sikkert...


...oser af glæde og skønne oplevelser for en masse børn og unge.


I disse dage låner vi området lidt til skønne oplevelser med vores hunde.
(Anette og Lazer er netop færdige med at søge "gerningssted")

27. december 2012.
Det er vores sidste aften i sommerhuset, og både hundene og vi er glade, afslappede og tilfredse med endnu en juleferie i sommerhus. Jeg har ikke taget nogen billeder af hvordan Anette og jeg slapper af, men vi matcher nok hundene godt:


Dusty sover med øjne der er mere end halvt lukkede...


...og Lazer har overgivet sig til total søvn.

Mine H2O-sko har selvfølgelig også været med på ferie, og de og jeg har selvfølgelig også slappet af sammen. De har været fantastiske og tro lige siden februar 2010, og de har altid været parate til at modtage mine fødder. Men...


...min trofaste, og måske lidt slidte, venstre-H2O-sko...


...gav op, og kunne ikke klare mere...


...denne sidste ferieaften. Øv, øv!

28. december 2012.
Lazer er ikke en gammel ræv, men han er snu. Og mens vi var i gang med at bakke baglæns ud af sommerhuset, benyttede han lejligheden til at trone på bunken af hundetæpper som var lagt klar til at blive pakket i bilerne. Og det var ikke det eneste: han havde også snuppet begge Kongerne (de to røde hunde-bide-dimser imellem hans bagben), og hans udtryk var bestemt ikke i retning af en prinsesse på en ært, næææ: han var...


...Kong Lazer på (alle) tæpperne og med kontrol over rigdom og situation ;o)

Vi kørte fra Gedesby omkring kl. 10, og vores hjemrejse blev i det flotteste frostklare solbelyste vejr man kan tænke sig på en af de sidste dage i december. Det er altid svært at slippe et sted hvor man har været glad for at være, så lad mig bare nøjes med at sige...


...farvel Gedesby og Ørnevejen - måske kommer vi tilbage.




 

Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***