Udfordring

8. december 2012.

I dag havde jeg besluttet mig for at kaste mig ud i en fotografisk disciplin, som jeg ikke tidligere har prøvet kræfter med: standfotos af hunde.
Så da vi var færdige med dagens træning, blev hunde og førere tvangsindlagt til at stille op foran mig og kameraet. Men ærligt talt - jeg er ikke tilfreds med min præstation, så det er nok ikke sidste gang mine træningsfæller må stille op til en gang fotosjov.


Hulgaard's Hassan, født 2. august 2010 - ejer Kim Larsen


Disager's Luske, født 2. februar 2009 - ejer Marie Johansen


Disager's Lazer, født 2. februar 2009 - ejer Anette Johansen


Amager's Dusty, født 20. januar 2012 - ejer mig selv

Og når jeg nu ikke er tilfreds, så er det ikke på grund af hundene, de er undskyldt. De kan jo ikke ikke gøre for at ingen af deres førere har erfaring i at stille hunde op. Næææ, jeg tænker mere på at fotografen i det mindste godt kunne have tænkt lidt mere på den uheldige baggrund - det kunne jeg sku godt ha' gjort bedre!


Kunstner...

8. november 2012.

...er jeg nok ikke, og jeg er det helt sikkert ikke på et plan hvor jeg komme til at leve af det. Men sjovt er det da ind imellem at slippe fantasi og talent løs, og at lade sig indpirere af omgivelsernes input. Og i lørdags blev der tid til det i en pause under hundetræningen, hvor jeg "forevigede" Kim og Hassan på slaggepladsen foran vores klubhus:


Hassan og Kim, tegnet med en sporfane på pladsen foran vores klubhus.

Motivet er bl.a. instrueret af Laust, som netop i dag fylder 3 år. Han er nu nået den alder hvor han virkelig stiller krav til andres indlevelse i hans leg. Og i lørdags var en af hans lege at få os voksne til at tegne figurer og ting på slaggepladsen. Og det gjorde vi så, alt for børnene ;o) og vi havde det sjovt.

(Fotograf: Tina Kværnø)


Ny Lillemand

28. oktober 2012.

For en lille uges tid siden fik Lisbeth hendes nye lille hanhvalp hjem, og i dag gjorde han sin entré ved vores skovtræning. Tænk sig at det kun er syv måneder siden at min Lillemand var i den størrelse!


Frække og skønne Junkie...


...er klar til sjov og træning...


...og et liv med masser af udfordringer.


Lisbeth Dahl og Hajen Junkie.
Skønt at have en Lillemandafløser med på holdet :o)


Hundehimlen

19. oktober 2012.

I formiddags fik jeg at vide, at jeg ikke skal klappe Akela igen. For en uge siden gik jeg en herlig tur sammen med ham, og den vil jeg huske sammen med alle de andre skønne minder om ham.


Jeg kan se Akela :o)

Gode gamle Akela er rejst til hundehimlen, og jeg ved at Jesper har en af de længste dage i hans liv i dag. Tomrummet efter mange års ubetinget venskab er enormt. Men Akela havde et langt og godt liv - så velkommen til Akela i hundehimlen, jeg tror han får det sjovt der.


Velkommen gæst

17. september 2012.

Det var rart endelig i aften at få bevis på, at de lorte som p.t. bliver lagt ved fuglenes foderplads, ikke lægges af rotter!


Som jeg selv har gættet på...


...er synderen et pindsvin :o)


Sol og varme

24. juli 2012.

Vores sommerferie er lige startet, og det er sommervejret i Danmark også. DMI's målestation i Brandelev, blot nogle få kilometer herfra i fugleflugtslinie, har i dag registreret 26 grader, og for min skyld må det gerne fortsætte sådan de næste tre uger - mindst!
Ikke alle holder ferie nu, men det betyder selvfølgelig ikke at de arbejdsramte behøver være kede af det gode vejret. I dag har luften summet af snurrende markmaskineri, høsten er vist for alvor gået i gang. Og jeg er sikker på at landmændene er glade for sommervejret.


Marken syd for vores grund blev høstet i dag.

Jeg ved ikke hvorfor jeg har det sådan, men jeg fascineres altså af landbrugets maskineri. Og jeg indrømmer gerne at jeg har et favoritmærke for landbrugsmaskiner, hvilket jeg heller ikke kan forklare hvorfor, men jeg foretrækker altså John Deere.

Mejetærskeren som høstede marken syd for vores grund i dag var umiskendelig en John Deere - se den grønne farve, den gule stribe på siden og de gule hjul. Men da jeg så traktoren der kom for at tømme mejetærskeren, måtte jeg lige rejse mig fra den gode havestol.
Den grønne farve ligner næsten John Deere's, men den har røde hjul og den mangler den gule stribe på siden. Det er en Fendt!


Brems tiden, bare et øjeblik.

27. april 2012.

Jeg behøver vist ikke skrive ret meget - jeg tror de fleste holder rigtigt meget af netop disse dage hvor alting springer ud omkring os. Vores nordligste bøgetræ slap de første blade ud i lyset i dag, og det er signalet til at de andre springer ud i løbet af de kommende 5-6 dage :o)


Årets første bøgeblade her i Bøgesø
 

Tilbage til galleriet: klik her

..


***

*** Document made with KompoZer ***