Det er ikke hver dag...

20. april 2013.

...man oplever at et luftskib "sejler" forbi her i Bøgesø, men det gjorde jeg i dag. Jeg var netop blevet færdig med at pudse vores vinduer indvendigt og skulle i gang udvendigt, så min timing må siges at have været perfekt :o)


Sony'en blev hurtigt fundet frem...


...og den lange linse kom også i brug (den måtte gerne have været lidt længere).


Inspiration

17.april 2013.

På vej hjem fra arbejde i går, fik jeg øje på noget som pirrede min interesse: skråtstillede låger! Så i dag måtte jeg køre samme vej, og jeg måtte selvfølgelig kigge nærmere på sagerne.
Det ser smart og simpelt ud, og funktionelt må jeg ved eftersyn også indrømme at det er. Så måske vil jeg "kopiere" systemet næste gang jeg skal lave en låge.


Lågestolperne står skråt og er pænt fastgjort til de lodrette afgrænsningsstolper. Og selve lågen hviler kun på sine to hængselsbeslag. 


Lågen er selvlukkende på grund af den skrå stilling - og så selvfølgelig også fordi den ikke kan lukke mere op end omkring ca. 80-85 grader (læg mærke til den lille runde stoppæl i nederste højre hjørne af billedet).

Smart-smart konstruktion - og øv-øv at jeg ikke selv har opfundet den ;o)


Påskemiddag

30. marts 2013.

Mens alle ingredienserne blev klargjort til påskemiddagen, blev hundene beordret til at holde sig på måtten! Og selvfølgelig lystrede de - næsten hele tiden ;o)


Dusty og Lazer venter med længsel og håb om, at noget falder ned til dem.


Grusgravtur igen

28. marts 2013.


Skøn udsigt, men jeg savner nogle sprøde forårsfarver.

Sidst jeg gik grusgraven rundt var sammen med Kelly, så det er ca. halvandet år siden. I dag kunne jeg mærke at nu var det vist tid til det igen, og Dusty fik selvfølgelig lov til at komme med. Det var dejligt at gense nogle af de "hemmelige" steder Kelly og jeg havde sammen, og Dusty var godt selskab på turen. Så jeg er helt sikker på at vi i fremtiden får rigtig mange ture sammen i dette skønne område :o) 

Tilbage til galleriet: klik her

..


***

*** Document made with KompoZer ***