Endelig konkurrence igen

14. september 2014.


6 dygtige præmietagere og deres glade førere

En regnvåd søndag som i dag kan bruges på mange måder, Dusty og jeg brugte vores i PH i Næstved. Her var der nemlig linet op til unghundekonkurrence for 18 deltagere, så nu skulle vi ud og måles og bedømmes på, om de sidste måneders træning har givet pote. Og det har de heldigvis. Vi sluttede på en pæn 3. plads med 176,3 point ud af 180 mulige, kun overgået af Lisbeth/Junkie med 176,7 point og Claus/Akido med 177,4 point.
Og min glæde er ikke bleve mindre af at Claus og Lisbeth "slår" os, vi træner jo sammen og det ser da ud til at virke: vi er da bare go'e :o)


Godt det ikke er min ;o)

12. september 2014.


Hajen Qato - Maries nye hund

Og nej, det passer ikke: jeg ville bestemt gerne have Qato hvis jeg ikke lige i forvejen havde en hund. Qato er bare så skøn! Midt imellem tre og fire måneder gammel, og allerede så dygtig. Og skøn. Og dejlig. Og.... alt det andet. Kan man andet end at holde af :o)


500 brikker

23. juli 2014.

Vi har ryddet op, sorteret og smidt ud. Men enkelte ting skal selvføglelig lige have plads og tid til at blive prøvet af, inden den endelige kassation. Og sådan gik det for et skøn puslespil :o)


Koncentration......men der mangler en enkelt brik, ellers havde det været perfekt. Men sjovt var det :o)En udsigt

22. juli 2014.

Jeg har arbejdet i Teknisk afdeling på Næstved Sygehus i elleve år, og først i dag har jeg taget nogle udsigtsbilleder fra toppen af højhuset. Dette er et af dem, måske skal jeg benytte mig af min mulighed for at tage nogle flere.


Frøgræsset høstes

4. juli 2014.

Vi er altså kun i Bøgesø, men her mangler bestemt ikke noget. To mejetærskere efter hinanden, så er markerne hurtigt høstet. Men hvad er det dog for en farve maskinerne har i år? De plejer da at være grønne!


En høstmaskine i aktion sætter tanker i gang om sportræning hos os hundeskøre...


...men hvad er det: det er jo en New Holland, hvor er John Deere?


Pyt med mærket og farven på maskinerne. De skal bare være effektive, så vi får mulighed for at træne spor med vores hunde :o)


Når man lige mangler...

7. juni 2014.

Rød Tuborg
...en vase :o)


Godt jeg ikke har allergi

7. juni 2014.

Da jeg stod op i morges, var det til synet af frøgræsset som kastede pollen. Og mens jeg tog nogle billeder af fænomenet, blev jeg mere og mere glad for at jeg ikke har allergi over for græspollen. Der gik ikke lang tid for min "raske" næse følte gevaldig trang til at blive pudset!

Græspollen
Min første tanke var at det var støv eller at der var gået ild i noget...

Græspollen
...men nej, nej...

Græspollen
...det er bare frøgræsset der kaster pollen!Ikke længere halvkriminel

27. april 2014.

Kriminalhund, Disager's Lazer
Disager's Lazer - stolt og glad efter dagens præstation

I dag fik Lazer og Anette deres anden halve oprykning til kriminalklassen, så humøret er højt her i Bøgesø. Med deres 204,1 point i dag, og samtidig den flotte 2. plads i dagens konkurrence, har de nu fået billet til at fortsætte deres karriere i kriminalklassen. TILLYKKE :o)


Bøgen springer langsomt i år

16. april 2014.

De sidste par dage har vores tidligste bøg lullet knupperne mere og mere op, og nu er de første spæde blade sluppet løs. Normalt springerden ud næsten fra dag til dag, men sådan er det ikke i år. I år kommer de nye blade forsigtigt - knupperne åbner sig langsomt over flere dage, og ikke på hele træet samtidig. Det er som om det ikke er helt sikker på at det er tid nu.

nye bøgeblade
Tænk sig at disse små sarte blade skal kunne...

nye bøgeblade
...klare vejr og vind det næste halve år.


Juletræer næsten i baghaven

16. april 2014.

Bonden som ejer marken der støder op til vores grund har haft travlt hele sidste uge. Først blev den harvet, så blev den indhegnet og til sidst plantede han 130.000 juletræer.

juletræer
Og jeg sætter IKKE lyskæder på!
 

Tilbage til galleriet: klik her

..


***

*** Document made with KompoZer ***