Chicago

28. januar 2017.

Vi var ude og køre i tog i dag, det er den nemmeste måde at komme til København på. Man sætter sig bare ind, og vipti så er man fremme. Eller sådan plejer det at være.
Nu var det jo lørdag, og til min overraskelse skulle vi skifte i Ringsted. Men pyt, det ta'r ingen tid at skifte når køreplanen er tilrettelagt efter det.
Men, men. Når toget fra Ringsted så er 20 minutter forsinket, så står man pludselig og venter i kulden, og kan kun fornøje sig med et par skader på stationsbygningens tag. Og de så ikke ud til at fryse.

Vi skulle i Det Ny Teater, og det ligger jo blot et stenkast fra Hovedbanegården. Så inden der var gået ret lang tid var vi fremme, og det endda i så god tid at vi kunne nå at besøge en restaurant. Så mætte og tilfredse kunne vi gå i teatret og se musikallen Chicago.

Musikallen var god, og vi blev underholdt i to en halv time. Så skulle vi hjem igen. Tilbage det gik til Hovedbanen for at finde en passende togafgang, men denne gang var jeg virkelig overrasket. Ingen andre tog kørte til Næstved, bortset fra det der kørte over Køge. Den tur har jeg aldrig kørt, ene og alene fordi den tager en halv gang længere. Men i dag var jeg nødt til det. Godt det var en eftermiddagsforestilling vi var inde at se.


   

Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***