Tåge

20. september 2020.

Denne søndag formiddag var smuk på sin egen måde, med tåge, ingen vind og ikke mange mennesker. Jeg kørte sydover og ind i Prøstø, som lå næsten mennesketom hen. Alle var blevet hjemme og indedøre, jeg mødte i hvert fald ingen andre da jeg gik en tur ved havnen.

Herefter kørte jeg videre til Kalvehave, og Kalvehave havn. Tågen var lettet over land, men ude over vandet havde den stadig sit tag. Den ville simpelthen ikke slippe, og jeg fik derfor aldrig hele Mønsbroen med på billedet - eller skal jeg kalde den Dronning Alexandrines Bro :o)
På havnen var der heller ikke megen aktivitet, alt lå stille og roligt hen og ventede måske på en sen søndag morgen/formiddag. Ved færgelejet for færgen til Lindholm, M/F Ulvsund, kunne man se at der skete noget. I omkring 100 år har øen Lindholm været brugt til forskning i smitsomme sygdomme, men det er slut nu. Nu er man ved at rense øen, og rydde op, og for et par måneder siden brændte en af bygningerne derovre. Det er en effektiv måde at rydde op på.

Ved Kalvehave strand var nogen ude at fiske. Ikke fra denne jolle som bare lå og ventede, men fra en anden ude i tågen. De anede ikke at jeg var inde på stranden, og jeg kunne slet ikke se dem. Men deres stemmer gik fint igennem, det er altså spøjs med den der tåge.


Inde over land var tågen allerede lettet, men den havde sat sit præg på alle spindevævene. Det var så flot, det ene spind efter det andet hang der med fine dråber. Nu kunne kun solen tørre dem, så alle ederkopperne igen kunne få noget at spise.

Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***