Ferie

Ahh, en hel uges ferie - det er da dejligt. Og vi tyvstartede og kørte til Urhanevej 12 i Gedesby allerede fredag den 26. marts, og skal være der lige til den 6. marts. Det bliver altså dejligt :)

27. februar 2021.Tristan er faldet til, og er nu klar til at vi tager på tur.Og hvilken tur bliver det mon......jo-da, en rigtig spurtetur......her er jo ikke andet end dige og vand :)

1. marts 2021.

Det er blevet mandag, og det betyder at hele sommerhusområdet er næsten affolket. Det er stadig så tidligt på året at de fleste huse står tomme, i hvert fald på hverdagene, det er kun i weekenden at er folk her. Så det blev en dejlig fredelig tur med hunden her til morgen.


Og da jeg kom tilbage var der pyntet op med flag - ja jeg har fødselsdag i dag :)Eftermiddagens tur gik til stranden - næsten ingen vind, og let diset. Godt fødselsdagsvejr :)

3. marts 2021.

Frokost skal der til, og der skal også øl og snaps til. Her får vi en Willemoes påskebryg og snapsen er En enkelt. Vi har nemlig glemt at tage snaps med hjemmefra, så vi har været ude at købe ind.Tristan kigger længselfuldt ud, men det behøver han ikke. Han har været ude på tur.

4. marts 2021.


Endnu en frokost med Willemoes og En enkelt - og selvfølgelig også en sildemad, mmmh.Tristan er gået omkuld i sofaen efter en lang spurtetur på den mennesketomme strand. Py-ha, det var hårdt!

5. marts 2021.

I morgen skal vi hjem igen, og vi slutter denne ferie med en tur til Gedser. Solen skinner og her er næsten ingen vind - men det er koldt, og vi må have måde hue og vanter på.Der er "lukket" ned til stranden p.g.a. nedstyrtningsfare, så vi må "desværre" nøjes med at se det hele oppe fra.Falsters, og Danmarks sydligste punkt.Fuglene bruger det gamle krigsfundament til at sole sig, og få sig en slapper.Tristan ved Sydstenen - den er altså blevet flyttet siden sidst vi var her.Og pladen til Sydstenen er også flyttet, men den er her.Og det vil Tristen pi... på :)Her er meget plads til undervisning og møder - mon der kommer mange mennesker her?Der er andre end os her, og de fryser alle sammen :)Gedser fyr.Scandlines Gedser-Rostock færge er en hybrid færge. Og det ligner en høj skorsten, men det er et 30 m højt sejl - har jeg Googlet mig frem til.Det har været en dejlig ferie......med en masse frisk luft, gode frokoster og afslapning.I morgen vender vi næsen hjemad - tak for en skøn ferie :)
Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***