Old Blair's Golden Tristan

24. december 2021.


Tak for julegaven siger Tristan til Jack :o)Old Blair's Golden Tristan

27. oktober 2021.

Så blev Tristan røntgenfotograferet i hofter og albuer. Ikke fordi han har fejlet noget, det er bare en form for kvalitetsstempel. Og resultaterne er helt i top: HD-status (hofteledsdysplasi) A, og AD-status (albuedysplasi) 0.
Old Blair's Golden Tristan - 2 år i dag

8. oktober 2021.Han er fræk - og hurtig. Slet ikke let at fange til et godt billede :o)Old Blair's Golden Tristan

29. august 2021.


Tillykke med fødselsdagen Jens - sikke en fødselsdag!
Old Blair's Golden Tristan - 1 år

8. oktober 2020.


I dag fejrer vi Tristans første fødselsdag - og selvfølgelig med flag til :)Old Blair's Golden Tristan - 10 måneder

8. august 2020.


Nej, ham kan man da ikke stå for :)Old Blair's Golden Tristan - træning for alle pengene

7. august 2020.

Anette træner spor med Tristan, og se bare hvilken succes de har. Både Anettes ansigt, og på Tristans tunge :)Fotos: Tina KværnøOld Blair's Golden Tristan - gør rent for mig

18. juli 2020.


Afslørende! Jeg har åbenbart ikke gjort grillristen helt rent.Old Blair's Golden Tristan - 9 måneder

8. juli 2020.


Lidt høj bagtil, men ellers nogenlunde fin foran.Old Blair's Golden Tristan - altid fræk

17. juni 2020.


Hvad med lidt spads - det er Tristans favorit :)Old Blair's Golden Tristan - første svømmetur

1. juni 2020.


Tristans første svømmetur - og han syntes det var så sjovt. Det var bare ikke nemt at håndtere: hurtig hund, hunden skal føres i line og kamera :)Old Blair's Golden Tristen - så blev han 6 måneder

8. april 2020.

To måneder er gået siden Tristan blev fotograferet sidst, og jeg skal da lige love for at der er sket noget. Næste  al hvalpepels er væk, og den gyldne farve slår nu igennem. Der er begyndende faner på hale og ben, og pelsen bølger fint ned ad ryggen. Jo, han er en rigtig langbenet flot fyr (efter hans far) og med sjove store øre (efter hans mor). Vi håber at han vokser sig lidt kønnere :o).

Old Blair's Golden Tristan - fire måneder i dag

8. februar 2020.

I dag bliver Tristan fire måneder gammel, tænk sig hvor tiden går hurtigt. Og hvor er han allerede blevet stor! Vi fejrede dagen i dag med træning på træningspladsen, og bagefter gik vi en herlig tur i solskinnet - det var bare så skønt :o)


Old Blair's Golden Tristan - er faldet godt til

24.december 2019.

Tristan har været her i Bøgesø i tre uger nu, og han er faldet godt til. I går var første gang han var alene hjemme en hel arbejdsdag, og det gik rigtigt fint. Jeg har også lavet hans hunderum og -gård rigtigt fine med nye tæpper, et hundebur der står åbent som han kan sove i, en masse legetøj, radioen spiller, en taburet og en klapvogn. Og hvor lå han og sov da jeg kom hjem - i klapvognen selvfølgelig :o).


Old Blair's Golden Tristan - hjemme i Bøgesø

5. december 2019.

Vi hentede Tristan i forgårs, og jeg må sige at det er SÅ rart at have hund i huset igen. Og han ter sig meget fint. Han kan sove længe, han skider og tisser ud (når vi altså når ud) og han hygger sig både udenfor og inde. Så nu er det kun førerfejl der kan ødelægge billedet :).Men han er hurtig og ikke nem at fange med kameraet, men jeg fik da et par nogenlunde billeder af ham i dag.


Old Blair's Golden Tristan

24. november 2019.

Der er gået to uger siden vi var ovre og besøge Tristan og alle de andre, og jeg skal da lige love for at der er sket en hel del. Hvalpene er meget mere livlige end sidst, og nu genkender de helt tydeligt deres navne. Tristan var en spadsmager fra vi kom til vi gik, måske lige bortset fra da han tog en powernap midtvejs - hvor han fes godt og grundigt :o)

Gleen Mhor's Triss og Gleen Mhor's Sidney - Tristans mor og far
Sidney får en løftetur, mens Triss ser misundeligt til - to rigtigt fine forældredyrOld Blair's Golden Tristan

9. november 2019.

Så var det tid til et nyt visit på Fyn, for at se hvalpene. Og jeg skal da lige love for at der er sket noget siden sidst. Der er liv og glade dage, og også meget lyd når man opdager at men er alene. 4½ uge er de nu, og de leger fint sammen. Men pludselig er det slut, så ligger de alle i en klump og sover. De er rigtig sjove nu :o)

Old Blair's Golden Tristan

28. oktober 2019.

Nu er det helt sikkert: jeg skal have Golden Retriever igen! Det bliver dejligt at få hund i huset igen, her har godt nok været stille og kedeligt siden Lazer blev aflivet for en måned siden. Det har vist sig, at vores liv helst ikke leves uden hunde omkring os.
Så derfor tog jeg til Fjeldsted på Fyn i dag for at se på denne lille fyr, nej faktisk for at købe ham :o). Det var selvfølgelig meningen at Anette skulle være med, men hun skulle til et møde om Områdemesterskabet i næste weekend, og måtte derfor melde afbud. Heldigvis stod Karin straks klar i kulissen, så vi kørte spændte derover.Fuldstændig uforberedt blev jeg spurgt: hvad skal den hedde? Og hvorfor ikke Tristan, det er da et godt navn :o) og minder mig om Folk og Fæ.Og Tristan er en fin lille fyr, helt uskyldig endnu........som undersøger alt omkring sig........og som også søger hygge........når der er chance for det :o).Men moderens (Gleen Mhor's Triss) patter overgår alt........vi kan godt køre hjem igen :o).
Hvalpene er født den 8. oktober, så allerede den 3. december kan jeg hente lille Tristan. Jeg GLÆDER mig.Et sidste farvel til Lazer

27. september 2019.

Lazer blev aflivet her hjemme i dag, og det blev en rigtig god oplevelse på trods af den triste situation. Han var ikke som sådan syg, men den knude han havde på ryggen var begyndt at vokse faretruende hurtigt. Så beslutningen blev taget, og det foregik så stille og roligt at Lazer vist ikke opdagede det. Han sov ind på køkkengulvet, næsten der hvor han plejede at sidde og vente på sin mad :o)billedet er taget dagen førbilledet er taget dagen før

Sov sødt Lazer - vi ses igen på den anden side af himmelbroen.Dusty kom ikke med hjem fra dyrlægen i dag...

8. marts 2019.

...hans ryg var slidt op! Faktisk vidste jeg godt at det ville gå sådan, men håbede til det sidste at det var en forstuvning eller sådan noget. Han har været halt på venstre bagben i et par måneder og jeg har holdt ham i ro, været til kiropraktor og nu var der ingen vej udenom: dyrlægen.
Jeg havde tid hos dyrlægen til kl. 9.15 og ventetiden fra Anette tog på arbejde til vi skulle køre, blev brugt ganske fornuftigt. Jeg inviterede Dusty op i sengen, og vi lå og hyggede og småsov så dejligt. Men tiden gik hurtigt, og vi måtte afsted til røntgendiagnostik.

Hos dyrlægen blev han vejet og fik så en bedøvende indsprøjtning inden røntgen. Resultatet var desværre som frygtet, venstre bagben og halen var delvis lammet. Dusty blev derfor aflivet, uden at han vågnede op fra bedøvelsen.


Foto taget om aftenen den 7. marts - hvor ser han dog sød ud.

Dusty blev bare 7 år, men han levede i al hast. Han benyttede enhver chance til at løbe, uanset om han var til træning eller hjemme. Så faktisk har han løbet som hvis han var blevet meget, meget ældre.
Jeg vil savne at du stod tidligt op, men du var altid sulten. Jeg vil savne din dejlige bløde manke. Jeg vil savne din logrehale. Og jeg vil savne alt det andet. Men mest af alt, savner jeg dig. Jeg glæder mig til vi mødes igen, på den anden side af himmelbroen.10 års fødselsdag

2. februar 2019.


10 år blev han i dag, og det blev selvfølgelig fejret - som vi nu gør det med flag o.s.v. :o)Fødselsdag

20. januar 2019.


Dusty er allerede blevet 7 år...... Hvor vi dog nyder dagen med god fødselsdagsmad :o)Klubmester i patruljeklassen

8. oktober 2017.Så lykkedes det igen, og denne gang med 220,9 point ud af 230. De andre to ekvipater er Claus Ernst med Akido der blev klubmestre i krim./vinder klassen og Tina Kværnø med Geo der blev klubmestre i unghundeklassen.Og hjemme igen med min lille skrap-sak - bare gi' mig en kiks, siger han.Lazer...

17. juni 2017.


...drømmer om mad :)


Fødselaren skal da fotograferes

2. februar 2017.

Jeg havde lovet Lazer at tage hans billede, når han havde fødselsdag. Jeg havde bare lige glemt hvor svært det er! Men her er han - skønne Lazer - og han bliver 8 år i dag.


5 år i dag

20. januar 2017.


5 år i dag - det kan man da næsten ikke se :) 


Det er længe siden...

29. april 2015.

...jeg har taget billeder af hundene! Men i dag fandt jeg Sony'en frem, og fik skudt lidt på Dusty. Han fandt sig pænt i det, så i løbet af bare 5 minutter fik jeg "skudt" ham 58 gange, og her er fire af de billeder som jeg har udvalgt fra samlingen:

Amager's Dusty
Dusty kender ikke kommandoen "stå", men han gjorde da noget der ligner...

Amager's Dusty
...og på andet forsøg ser benstillingen lidt pænere ud :o) men hvad nu med hovedet?

Amager's Dusty
Det er ikke nemt at få hele kroppen til at virke præsentabelt...

Amager's Dusty
...samtidig, men dejlig er min lille Dusty trods alt :o)


Fine bisser

23. marts 2013.

Når man får en hvalp hjem går der ikke lang tid før man tænker: bare den snart skifter tænder. Dusty er nu 14 måneder, og tandskiftet er for længst overstået. Helt på plads er de nye bisser ikke endnu, men de ubehagelige hvalpetænder har vi været fri for i mange måneder :o)


Sikke et tandpastasmil Dusty kan præstere, men han er genert...


...og vil ikke fotograferes.


Han vil bare slappe af som han finder det behageligt ;o)


Lazers 4 års fødselsdag...

2. februar 2013.

...i dag blev blandt andet fejret med lørdagstræning, og det var han selvfølgelig ikke ked af. Da vi kom hjem var der et par VM-håndboldkampe i fjernsynet, og mens vi så dem underholdt Lazer sig i olpevelsescenteret for hunde: terrassedøren.


Lazer får en på opleveren mens hans mennesker ser fjernsyn, og efter lidt tid...


...ta'r han sig en lur sammen med Dusty.


Og dagens højdepunkt: aftensmad med fødselsdagsflag til.


Årets første fødselsdag..

20. januar 2013.

...stod i Dustys navn, han blev 1 år i dag. Og efter træning i skoven i formiddags, fik han og Lazer lov til lidt styrkeprøver på den store plæne har hjemme.
Det er ikke så tit de får lov til det mere, det går simpelthen for voldsomt for sig. De slås ikke, men de løber og "angriber" hinanden med stor fart, og vi ønsker ikke bækkede og skadede hundelemmer på grund af sådanne unødvendige kollisioner.


Lazer udfordrer Dusty til en kamp...


...om en tilfældig gren. Men grenen bliver hurtig uinteressant...


og udfordringen bliver et spørgsmål om hvem der kan fange hvem.


Dusty på hans 1-års fødselsdag - køn? Hmmmm !!!!


Kort før sengetid får Dusty lov til at snuse til fødselsdagsflaget. Jo, han er træt, det har vist været en god dag.
..


  

Efterhånden som indholdet på denne side bliver for meget, bliver billeder og tekst fordelt på disse link:

Dusty

Lazer

Kelly

Falko

 


*** Document made with KompoZer ***