Fotoarkiv - juni til december 2009

10 er et rundt tal

13. december 2009.

Kelly er knap ti år og Lazer godt ti måneder, og de supplerer hinanden rigtigt godt. Selv når fotografen igen vil have billeder i kassen, kan de være fælles om ikke at kigge ind i kameraet samtidig - næææ, de skiftes til at ta' den tørn.

10 lazer og kelly
Først må Lazer "stille op" for fotografen....

10 kelly og lazer
....og så må Kelly ta' over. Fotografen VIL jo ha' øjne med på billederne!


Adventsgaver

29. november 2009.

Marie elsker at give gaver og hun sørger for at holde traditionen med adventsgaver i live. Min første-søndag-i-advent-gave fra hende var et hylster med tennisbolde, men der var ingen tvivl i Kellys sind om, hvem den gave var til. Allerede inden pakken var kommet op af sokken som hænger på trappen, var han helt fjumpet. Og han fik selvfølgelig lov til at pakke den op.

Kelly og adventsgave

Indholdet skuffede bestemt ikke, og han var helt stolt over at få lov til at bære rundt på alle fire tennisbolde samtidig. Åh, hvor han var lykkelig :o)


Ny kong

6. september 2009

Det er ikke ret tit at vores hunde får nyt legetøj, men Anette var i StorCenteret i går, og hun købte gaver til os alle. Anette og jeg fik nye "klip-klapper", altså H2O-indendørssko, og hundene fik hver en ny bideting. Og Kelly er lykkelig, han kan nærmest ikke gå et skridt uden at have hans flotte nye gule kong i munden.

Kelly og den nye kong
Kelly med den nye kong.Sommerliv

23. august 2009

Livet er herligt når det er sommer, sol og weekend.

Kelly med tov
Kelly i sommerhumør.Bilen er det bedste sted i verden

11. juli 2009.

Berlingoen er den primære bil, når det gælder transport af vores hunde. Det sætter mildest talt sine spor, og jeg er bestemt ikke flittig når det drejer sig om at støvsuge og vaske den. Men denne lørdag fik jeg da endelig taget mig sammen til at give den en ordentlig tur.
Jeg startede med at tømme den næsten totalt for alverdens ting, som igennem flere måneder havde fået lov til hobet sig op i den. Når jeg skriver næsten, så er det fordi Kelly fik en ubændig trang til at ligge i hundekassen. Og selvfølgelig fik han da lov til det, så han lå dér og tronede, alt imens jeg støvsugede og vaskede resten af kabinen.

Kelly i hundekassen
Kelly troner i hundekassen mens der muges ud i Berlingoen.


Når soppebassinet er fyldt med hvalpe

4. juli 2009:

Der var ikke plads til Kelly i soppebassinet, for det var helt fyldt med Lazer og Luske. Men den krise blev løst med havevanderen. Og er der noget Kelly elsker, så er det vand der sprutter.

Kelly og havevanderen
Kelly nyder sommervarmen i havevanderens sprøjt.


Tilbage til Kelly's fotogalleri: klik her


..


  


 

 


*** Document made with KompoZer ***