Fotoarkiv - april 2009


Rigtig boldleg

28. april 2009.

Jeg tror sørme - trods alt - at boldlegen virker. Jeg ved selvfølgelig ikke med bestemthed, om det er Lazers forsøg på at efterligne Kelly der gør det, men i dag havde både Lazer og Kelly stor glæde af at løbe efter bold sammen. Og det havde Anette og jeg også.

Lazer henter bold
Kelly "trækker" Lazer med

Lazer løber med bold
Lazer løøøøøber med bolden - og taber den vist desværre!

Lazer bærer bold som Kelly
Lazer: se Kelly, er jeg ikke dygtig?

Lazer hjælper Kelly med at hente bold
Lazer: Er vi ikke dygtige - Kelly og jeg - vi har hentet bolden!


Bløde poter

25. april 2009.

Der findes næsten ikke noget skønnere, end bløde hvalpepoter. Lazer er nu næsten 12 uger gammel, og hans trædepuder er kun lige begyndt at blive ru. Så nu er det nu, hvor jeg vil skynde mig at nuldre bløde "trampedyner".

Hvalpepote
Lazers pote


Boldleg

21. april 2009.

Lad mig sige det som det er: det er ikke altid at mine teorier virker i praksis. Men jeg er sjældent "bleg" for at afprøve dem. Jeg syntes jo, at når nu Lazer hele tiden prøver på at spejle sig i Kelly, så kunne man måske udnytte det med hensyn til at aflevere "byttet".
Kelly elsker det, når vi kaster bold. Han henter og bringer i en uendelighed. Så det ville jo være smart, hvis det kunne smitte lidt af på hvalpen. Så det kastede jeg mig ud i.

Vi leger bold
Kelly, Lazer og jeg leger med bolde (foto: Anette Johansen)

Det viste sig, at det bestemt ikke var nogen nem opgave. Kelly var ikke specielt villig til at slippe hans bold, for tænk nu hvis Lazer fik fat i den. Lazer forstod ikke helt budskabet med at bære bolden hjem, og mange gange så han slet ikke, hvor den blev kastet hen. Foruden disse småting havde jeg begået den store fejl at have iført mig træsko, hvilket bestemt ikke kan anbefales hvis man skal være bare en smule mobil.
Men den største brøler i dette spil var nok, at jeg ikke var opmærksom på, at Anette havde snuppet kameraet og tog billeder os :o)


Lazer og Luske søger spor

18. april 2009.

Hvalpene er nu små 11 uger gamle, og de går allerede pæne spor. Længden på sporene er vel ca. 30 meter og alderen på dem er: nylagt.

Luske på spor
Luske dybt koncentreret i sporsøg

Marie og Luske efter spor
Marie og Luske - de har grund til at være glade og stolte sammen efter det spor

Lazer fik øje på mig mens han var igang med hans sporarbejde. Jeg havde nemlig placeret mig i en vinkel lidt foran ham, og det fik han pludselig øje på. Men efter at han havde fået lov til at stå lidt og fundere over det, så fortsatte han pænt med hvad han havde gang i. Og så kunne jeg fortsætte med at knipse billeder.

Lazer kigger på fotograf
Lazer: hallo, hvad laver den fotograf der?

Lazer går spor
Lazer: pyt med den fotograf, jeg går spor!

Lazers afslutning på spor
Anette og Lazer leger med bolden ved afslutningen af sporet


Hygge

14. april 2009.

Et øjebliks afslapning og hygge! Det varer ikke længe, før Lazer er for stor til at have liggende i skødet. Så det er bare med at nyde det, så længe det kan lade sig gøre.

Lazer, skødehund
Lazer ligger hos Anette


Fluer i luften - og i hovedet

13. april 2009.

Som 10-ugers hvalp er selv det mindste insekt spændende. Og hvis der ikke er sådan et i luften, så kan et blad, et græsstrå eller bare en skygge på jorden være interessant. 

Lazer 10 uger
Lazer har fået øje på et eller andet

Lazers ben er allerede blevet meget længere, men det kniber stadig med at følge med Kelly. Men han forsøger ihærdigt, og når han anstrænger sig, og samtidig bliver "trukket" lidt, så går det fint - i hvert fald et stykke vej.

Kelly trækker Lazer
Lazer og Kelly


Stilhed efter storm

12. april 2009.

Denne søndag - påskedag - stod menuen på lammesteg, og Marie og Luske var selvfølgelig inviteret. De kom midt på eftermiddagen, så Lazer og Luske kunne nå at lege lidt med hinanden. De fik da også leget, men jeg skal da lige love for at de også sloges! Men til sidst var der heldigvis ikke mere krudt tilbage i de to kamphaner.

Luske og Lazer sover efter kamp
Luske og Lazer sover efter kampeneEndelig havestole

10. april 2009.

Endelig er tiden og vejret til, at havestolene kan komme ud. Og Lazer syntes faktisk, at det er ret smart med et lille hvil i en af stolene - men han blev nu ikke liggende ret længe.

Lazer i havestol
Lazer i havestol


Lazer og foderpladsen

9. april 2009.

Lazer er bestemt ikke god til at spise sin mad. Men fuglenes mad, det er lige sagen. Og fuglenes vand er man da også nødt til at drikke. Det skal vi nok få meget sjov ud af. Hmmm!

Laer spiser fuglemad 

Lazer på foderpladsen
Lazer ved fuglebrædtet.

Og når han ikke kan få lov til at snaske i fuglenes mad, så kan han da ta' sig lov til at bide i den kost, som netop er blevet brugt til at feje foderpladsen med.

Lazer bider i kosten
Lazer bider i kosten.

Om eftermiddagen kom Marie og Luske på besøg. Men Lazer og Luske måtte ikke lege sammen p.g.a. Lazers nyopererede navlebrok. Så Kelly måtte lege med dem på skift. Men Luske fandt også ud af, at det var dejligt at spise kødben, så Kelly kunne få lidt fred.

Luske spiser kødben
Luske spiser kødbenNavlebrok

7. og 8. april 2009.

Lidt navlebrok behøver bestemt ikke at blive blæst op til et stort nummer. I de fleste tilfælde kan sådan en tingest stille og roligt "holdes inde" så den i sidste ende er ingenting. Lazers lille navlebrok blev dog tirsdag eftermiddag på størrelse med en valnød, og den blev hård som en sten. Vi forsøgte uden held at massere den ind, så det var lidt øv.

Stor fin navlebrok
Lazer's navlebrok

Onsdag morgen var navlebrokken ikke blevet mindre, og den var heller ikke blevet mindre hård, så vi besluttede at den lige skulle drøftes med dyrlægen. Hun var ikke i tvivl: det var nødvendigt med et kirurgiske indgreb. Og så blev Lazer lavet.

Lazer hjem fra dyrlæge
Lazer i Maries bil umiddelbart efter dyrlægebesøget.

Lazer var selvfølgelig meget slap i koderne, da han kom hjem efter dyrlægebesøget, og der gik da også nogle timer inden han vågnede helt op. Han havde slet ikke energi til at bide Anette i ansigtet, selv om han havde muligheden.

Lazer er træt efter operationen
Anette og Lazer

Lazer's mave er godt plastret til efter at navlebrokken er blevet lavet. Men det er da meget mere smart, end hvis han skulle have haft skærm på.

Lazer's lavede nave
Lazers reparerede navlebrok.


PHF-mesterskab og hjemlig hygge

5. april 2009
Både Anette og jeg havde dommertjans ved PHF-mesterskabet, som i år blev holdt i Holbæk. Så vi proppede Lazer i bilen og drog nordpå allerede kl. 5.45. Og da vi ankom ved Holbæk's klubhus viste det sig, at Lazer havde været nok køresyg til, at der var kommet et par klatter på tæppet. Men efter nogle dejlige timer ved spormarken, hvor han sov det meste af tiden, var han klar til at føre sig frem, mens der blev ventet på resultater ved klubhuset og Tina fangede ham med hendes linse.

Jubii jeg har også været til PHF-mesterskab 2009
Jubii, jeg har også været til PHF-mesterskab 2009 (foto: Tina Hansen)

Hjemturen gik uden køresyge og da vi var kommet hjem, var der tid til at få leget i det dejlige vejr. Kelly var frisk, for han havde jo sovet hele dagen, og Lazer havde fået en velfortjent powernap i bilen, på hjemturen.

Kelly er stolt - hvalpen virker
Kelly og Lazer

Der skal ikke ret meget til for at Lazer mister koncentrationen, og så må han jo lige sidde lidt og tænke over, hvad det nu egentlig var, han havde gang i.

Lazer sidder i græsset
Lazer

......men så må han jo snige sig ind på legen igen:

Lazer sniger sig frem
Lazer

.....og så kan træklegen fortsætte med Kelly:

Lazer og Kelly i trækleg
Lazer og KellyLazer's første lørdag i Bøgesø

4. april 2009.

Nu har Lazer snart boet i Bøgesø i en uge, og flere og flere ting falder på plads. Lazer og Kelly bliver mere og mere "pot-og-pande", og selv det at spise tyggestang sammen, går helt fint. Men Kelly er dyr i drift, for han kan sagtens nå at spise mange stænger, inden Lazer overhovedet når at "få hul" på bare en enkelt. Men de hygger sig.

Tyggestænger på Snuffelwuffeltæppet
Kelly og Lazer spiser tyggestænger.

Lazer syntes at alt hvad Kelly laver er interessant. Og Kelly inviterer selvfølgelig også til interesse for sagerne. Men selvom Lazer løber alt hvad han kan, så kan han altså stadig ikke følge med. Så han kommer hele tiden bagud.

Lazer prøver at følge med Kelly

Kelly og LazerLazer og Kelly

Men efter lidt ta'-fat-leg, så får Lazer lov til at få en del af "byttet". Kelly har fået delt det eftertragtede "bytte" i to dele, og Lazer får lov til at "stjæle" den mindste del.

Lazer får lidt paprør
Lazer "stjæler" lidt af byttet fra Kelly

Men ét er leg, og noget andet er også leg. Og når situationen byder sig, kan man da ikke lade være med at prøve at udnytte denne leg, til den fremtidige apportering. Men selvfølgelig kommer Lazer ikke helt ind med pinden.

Lazer og Anette apporterer
Anette og Lazer leger apportering.

Leg er leg, og hund er hund. Lazer elsker at lege, men han er også hund. Og da han blev præsenteret for et friskt kødfyldt kødben, så blev spillopperne gemt væk til fordel for den velsmagende delikatesse.

Lazer spiser kødben
Lazer spiser kødben


Lazer og Luske.

Endelig blev det dagen, hvor Anette og Marie kunne hente deres hvalpe. Men inden vi kørte hjem med dem, fik de lige lov til at løbe en sidste tur sammen med deres mor. 

Dunja, Luske og Lazer
Dunja, Luske og Lazer.

Da vi kom hjem, tog vi hvalpene med ned på den store græsplæne, hvor de fik lov til at sunde sig lidt, efter køreturen. Men der gik nu ikke mange øjeblikke, før de var på dupperne igen.

Luske og Lazer
Luske og Lazer

Og så var det tid til, at Kelly skulle møde hvalpene for første gang. Vi var selvfølgelig spændte på, hvordan han ville reagere, men han var bare så sød.

Kelly møder Lazer og Luske

Kelly og LuskeKelly og Lazer

Efter at alle tre hunde havde fået lov til at løbe rundt i et godt stykke tid, faldt der så meget ro over hvalpene, at de gerne ville nusses lidt. Og det betød, at jeg kunne få lov til at fotografere dem sammen med de glade ejere.

Anette og Marie med deres nye hvalpe

Marie og LuskeAnette og Lazer

Da vi gik indendørs, var der selvfølgelig igen en ny verden som hvalpene skulle undersøge. Men der gik nu ikke ret lang tid, før de valgte at opleve alt det nye med lukkede øjne. Og så var der ro.

Lazer og Luske er faldet i søvn
Lazer og Luske

Da Marie og Luske var kørt hjem til dem selv, fik Lazer noget at spise. Men der var ikke så meget energi tilbage i Lazer, så det varede ikke længe, før han igen faldt i søvn. Og sørme om ikke hans tunge er for lang :o)

Lazers lunge er for lang
Lazer
Tilbage til Lazer's fotogalleri: klik her

..


  

Lazer-link:

Diverse:
 Lazers forside  
 Lazer's stamtavle 
 


*** Document made with KompoZer ***