Terapi

14. maj 2009.

Er der noget jeg syntes er flot, så er det når mælkebøtterne gør græsplænen gul. Men græsplæner skal ikke være gule, så heldigvis syntes jeg rigtigt godt om at slå græs. Jeg føler det faktisk nærmest som terapi.

Traktor i mælkebøtterne

I lørdags var det tid til at få slået toppen af græsset, og også af alle de gule blomster på mælkebøtterne.
Det sjove ved mælkebøtteblomster er, at når man slår dem, så sætter de bare en ny blomst, blot på en kortere stængel. Og efter at de har været slået nogle gange, sidder blomsten helt nede i jordhøjde - de skal nok vinde, de mælkebøtter.


Når dit er dit - og mit er mit eget!

25. maj 2009.

Jeg kan blive så eder-splintrende-rasende, når nogen ikke kan finde ud af, hvad der er mit og hvad der er deres eget. Og i dag nåede jeg helt der ud, hvor mit temperement dårligt kunne tåle mere. Da jeg kom hjem i eftermiddags kunne jeg nemlig erfare, at nogen syntes at min terapimaskine ikke skulle være min længere.

sort mandag
Sort mandag - og ingen Husqvarna :o(

Det der er sket for mig i dag er, kort fortalt, at min havetraktor er blevet stjålet. Jeg er dybt berørt, og mildelst talt rasende. Tænk sig, at nogen kan gøre sig selv til TYV for en skilling for en skide havetraktor, det er da for tyndt.
Det jeg nu bare kan håbe på er, at dem som har nuppet traktoren, lige lægger turen forbi et par gange og slår mit græs, inden de får solgt "dyret". For jeg kan da godt ane et lille problem nu - hvordan skal jeg nu selv få slået mit græs?


Græsset skal jo slås.

30. maj 2009.

Sikke et gede-marked, nu Husqvarnaen er væk! Det har regnet og der er varme i luften, så græsset gror så det er en lyst.
Men mennesket levede jo også inden den første Husqvarna kørte ud af fabrikken, og mennesket havde også græsplæner dengang. Og heldigvis kan vi da finde lidt redskaber frem fra fortiden, nu i denne krisetid.

Rapid 38

Model: Rapid-38.
Drivmiddel: rugbrød og vand.
Tophastighed: valgfrit.

Nu vel, jeg har slået indkørslen, skrænten og to af "de små" plæner i dag, og resten må vente lidt. Og jeg vil gerne indrømme at det ikke var Rapid'en jeg brugte, heldigvis har vi en lille Stiga i baghånden :0)

Stiga
Stiga Multiclip 46 

Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***