Påskeplaner

28. marts 2010.

Påskeferien er så småt startet her i Bøgesø, og i år har vi planer for hvad den skal brugets til. Og vi har allerede taget hul på planerne, vi er gået igang med at pille tapet af i stuen.
Nu skal vi nemlig ha' ordnet den, den trænger og det har den gjort længe. Vi bliver glade for det, helt sikkert, altså når vi engang er færdige :o)

Anette renser tapet af
Anette er i gang med at rense gammelt tapet af.


Fyraften

29. marts 2010.

Sydvæg klar til spartling

Vi indrømmer det gerne: vi er rasende tilfredse med vores arbejdsindsats ! En hel væg er klar til spartling, og vi er allerede godt på vej med den næste. Måske kommer Marie og spartler lidt allerede i morgen :o)


Slut med gammel tapet

30. marts 2010.

I dag kunne vi runde dagen af med at blive færdige med at pille den gamle tapet af, og faktisk er genopbygningen også allerede igang. Der er blevet spartlet første gang på en "god bid" væg.

Slut med gammel tapet1
Den gamle tapet er pist væk....

Slut med gammel tapet2
....så nu mangler der blot en masse spartling inden glasvæven.

Spartling1
Men der er allerede spartlet en hel del :o)


Ahhh hvor det pynter

31. marts 2010.

Det meste af væggen ud mod badeværelset blev spartlet i dag. Der mangler lidt for oven i hjørnet over trappen, der hvor "svulsten" sad. Svulsten opstod i forbindelse med vores store ombygning for et par år siden, og den indeholdt en masse løs puds. Det var lidt spændende da vi tog hul på den, men heldigvis viste det sig, at den kunne "helbredes" med en masse filler.


Alt er spartlet

1. april 2010.

Spartling1

Spartling2

Marie har knoklet i dag. Resultatet er, at alle vægge nu er spartlet :o) så i morgen står den på slibning og dermed en masse støv.


Godt på vej med glasvæv

3. april 2010.

Jo, vi fik slebet i går og der blev endda også sat lidt glasvæv op. I dag er projektet så langt, at der er sat væv op på hele to vægge. Planen er, at det sidste væv bliver sat op i morgen. Så kan der endelig males :o)


Klar til at flytte ind

5. april 2010.

Det sidste glasvæv blev sat op i går, og der blev også malet første gang på to af væggene. I dag blev malerarbejdet gjort færdigt og der er vasket af og gjort klar til indflytning.

Klar til indflytning 1

Klar til indflytning 2

Klar til indflytning 3

Klokken halv seks her i eftermiddags var der ryddet op efter påskens projekt, og gulvet var tørt efter at være blevet vasket. Det bliver skønt at flytte ind igen :o)


 

 

Tilbage til galleriet: klik her

 

..


***

*** Document made with KompoZer ***