Fotoarkiv - Dusty's hjemkomst

 Nyt og mere liv i Bøgesø

16. marts 2012.

I dag flyttede Dusty ind hos os og straks han satte sine poter på parcellen, var vi i gang med at indarbejde nye vaner og rutiner. Det er ikke kun Lazer der skal finde du af hvordan dette nye familiemedlem skal omgås, det skal vi andre skam også. Og det er helt sikkert også en stor mundfuld for Dusty.
Køreturen hjem fra Kennel Amager gik fint uden køresyge, og vi undgik i store træk også kø på motorvejen. Dusty sov det meste af vejen, så han var frisk til det første møde med Lazer kort tid efter hans ankomst her i Bøgesø.

Billederne herunder er ikke fra Dustys og Lazers aller første møde. Vi startede med en blød introduktion på den store græsplæne, hvor de begge var i snor. Men efter kort tid var vi sikre på at der var ro over situationen, og så kunne der tages billeder :o)


Lazer og Dusty kigger hinanden an...


...og snuses skal der selvfølgelig også...


...inden de lige løber hver til sit.


Det er helt sikkert en kæmpe stor oplevelse for Dusty...


...så det er helt i orden at der tages en kort tænkepause.

Vi har selvfølgelig været spændt på hvordan Lazer ville reagere, men han klarer det bare så fint. Han opfordrer til leg, og prøver ihærdigt på ikke at komme til at træde på Dusty eller vælte ham.
Det har været svært at udvælge billeder, så her kommer en hel stribe fra Lazers og Dustys første møde:

Efter en rum tid med leg og snuseri på gårdspladsen, var energien ved at være brugt op for Dustys vedkommende. Lazer derimod forstod slet ikke, at han allerede var "brugt op".


Dusty er blevet godt og grundig træt, så det var på høje tid...


...at lægge ham til opladning inde i varmen...


...og efter kort tid sov han tungt.

Et nyt kapitel i mit liv er startet, og jeg håber det bliver et langt et af slagsen. Hvis alt går som jeg håber ligger der mange, mange timer med træning og sjove oplevelser foran Dusty og mig. Og jeg glæder mig til at tage hul på dem.


Lykkelige mig med sovende Dusty i mit skød.

Tilbage til Dusty's forside: klik her


  


 

 


*** Document made with KompoZer ***