Ny el-måler

15. april 2010.

SEAS-NVE skifter målere ud, og i dag var turen kommet til vores. Selve operationen tog kun omkring et kvarters tid fra ELTEL-manden ankom, til han kørte igen. Så nu er vi godt kørende med en af disse nye smarte selvaflæsende målere. Vi behøver aldrig mere at læse el af, SEAS gør det selv!

Gammel måler
Den gamle måler nåede op på 233023 kWh, inden den gik på pension.

Ny måler
Den nye måler starter på 0 - det er næsten som at starte på en frisk.


SEAS-NVE's målerjagt

6. maj 2009

SEAS-NVE har p.t. en ting "kørende" hvor man aflæser måleren og indtaster aflæsningen på deres hjemmeside. Jo oftere man gør det, des flere lodder optjener man - og antallet af lodder er afgørende for muligheden for at vinde den månedlige præmie på 50.000 kr.
Jeg har selvfølgelig en helt klar mening om, at jeg da skal vinde sådan en præmie. Så jeg aflæser og indtaster så ofte det er muligt. Men desværre har jeg stadig ikke vundet.
Men SEAS-NVE sender da i det mindste en melding om, hvordan vores energiforbrug ser ud. Og denne melding kan man jo så vælge at bruge som en form som ros - når man nu ikke er heldig at vinde:

Energimærke A

 


Brænde i tørvejr

Alt brændet er stablet og i tørvejr. Mmmmm hvor jeg glæder mig til brændeovnens hygge :o)

Brænde i hus


Brænde

Så er der ankommet et læs brænde som nu bare skal stables. Det kræver noget energi, men på et tidspunkt vil det gi' god varme i brændeovnen.

Brænde set fra jorden

Brænde set fra oven

..


  

 


*** Document made with KompoZer ***