Fotoarkiv - april 2012

 Hjemlig hygge

14. april 2012.

Dagene flyver afsted med arbejde og aftaler om træning med hundene, men i dag nåede vi til en lørdag uden noget som helst planlagt. Så på forhånd var der udsigt til muligheden for at sove lidt længe - og sørme om ikke den mulighed blev udnyttet :o)
Jeg var lige oppe og lufte hundene (og mig selv) ca. halv seks, men vi faldt hurtigt i søvn igen og sov videre til klokken næsten var halv ti. Det var bare gudeskønt, og så kunne vi tilmed stå op til en forårsdag med det skønneste vejr man kan tænke sig.
Så efter morgenmaden og lidt hygge stod den på diverse udendørs gøremål i haven, og det er helt sikkert noget hundene nyder. De elsker simpelthen når vi mennesker gider være sammen med dem udendørs. 


Dusty og Lazer laver trækleg med en lille kvist.

Vi havde taget en lammekølle op af fryseren, så menuen var der ingen tvivl om. Og det fine vejr gjorde, at jeg dristede mig til at rulle Weberen ud for første gang i år. Og mens jeg gjorde køllen klar i køkkenet, lå vores to trætte "havehunde" og fulgte hver bevægelse. Lazer gjorde i hvert fald - jeg har mistænkt Dusty for mest at nyde, at få lov til at ligge i ske hos ham.


Lazer gi'r Dusty lov til nærkontakt - og Dusty la'r være med at bide i ham :o)

Dagen i dag var uden træning og uden de store "krav". Men set med små hvalpeøjne tror jeg den bød på en masse sjov og spads på hjemmebanen, og allerede først på aftenen var der udsolgt, for Dustys vedkommende. Han måtte til sidst vækkes for at gå ud og tisse godnat!


Aktive hvalpe er SUPER - trætte og tilfredse hvalpe er YES!


12 uger, og allerede så stor!

15. april 2012.

Vi har oplevet det før, og nu sker det igen: hvalpen vokser hurtigere end vi næsten kan følge med! Den lille baby-hvalp har vokset sig fra 6,5 kg for fire uger siden, til 12,2 kg nu. Og vi er endda påpasselige med fodermængden.
Dusty er ikke tyk, men han mangler heller ikke noget. Jeg vil nærmest betegne ham for vægtmæssigt at være sådan cirka ok. Og så overrasker det mig alligevel at han allerrede har taget så meget på.


Dustys ører ved stadig ikke rigtigt hvad de vil...


...men pyt med det: Dusty vil...


...opleve...


...observere...


...og "stjæle" fra Lazer. Og det får han stadig lov til :o)


Øresnak

24. april 2012.

Dustys ører er slet ikke stabile endnu, og det giver anledning til megen moro. Den ene dag hænger de til den ene side, den næste til den anden. Og ind imellem skiftes de til at stritte og hænge som det bekommer dem bedst.

I dag stritter begge ører flot opad, men spidserne får vist lige en "tand" for meget. De vipper helt bagover ;o).14 uger og begyndende pelsskifte

28. april 2012.

Dusty er så småt begyndt at skifte hvalpepelsen, så lige nu ved jeg ikke rigtigt hvad han ligner. Han har en stribe af nye blanke hår ned langs ryggen og på halen til sådan ca. 1/3-del nede. Resten af halen har stadig hvalpepels, så det ser grangiveligt ud som om den er sammensat af to stykker. Kønt er det ikke, men jeg har et håb om, og tro på, at det bliver bedre ;o)


Dusty løber ikke efter bold...


...han løber med bold.


Så snart han har fået bolden...


...slipper han den ikke igen, han "nøjes" med at løbe frem...


...og tilbage sammen med Lazer - han henter og afleverer nemlig sin bold.


Dusty har det fint-fint med at lege bold på denne måde, og han løber faktisk ikke ret mange ture før han bliver træt i benene :o) 
Tilbage til Dusty's forside: klik her


  


 

 


*** Document made with KompoZer ***