Fotoarkiv - september til december 2012

Glad for mad

23. september 2012.

Dusty er meget madglad, og det er helt sikkert en fordel træningsmæssigt. Men der er altså også ulemper ved sådan en livsstil.
Fedme er selvfølgelig det første man tænker på i den forbindelse, men en anden bivirkning er mængden af afføring - og afføringens konsistens - i hvert fald når vi snakker om hundelorte.
Når vi mennesker skal af med "restproduktet" skyller vi det bare ud i toilettet (i slemme tilfælde må vi måske bruge mere end et skyl) men hundenes efterladenskaber kræver en helt anden håndtering - og en lind hundelort er altså ikke sjov!


Dusty æder nedfaldsblommer - ikke en god prognose for afføringens konsistens...


...og faktisk behøver han ikke at spise nedfaldsfrugterne, jeg kan da se
at han ikke mangler noget nogen steder!

Dusty får stadig hvalpefoder og af hensyn til bl.a. knoglernes udvikling, skal han helst blive ved med det nogle måneder endnu. Men han må heller ikke blive fed, så lige nu balancerer vi på fodermængde/træning/fysisk udfoldelse. Og denne balance bliver bestemt ikke nemmere af, at Dusty fylder sig med nedfaldsfrugter hver gang han ser sit snit til det. 


Dusty til DM 2012

13. oktober 2012.

Forrige weekend var der DM i Politihundeforeningen, og da det blev afholdt i Køge var det nemt for os at være med. Selvfølgelig Ikke som deltagere, så dygtige er vi slet ikke endnu, men for at kigge på og for at bakke vores deltagende klubkammerater op.


Dusty følger koncentreret med i øvelserne på lydighedsbanen.

Det meste af tiden var vi på hovedstandpladsen hvor alle lydighedsøvelserne og stop med stok blev afviklet. Der var rigtig mange tilskuere og hunde som Dusty blev klappet af og legede med, og han fik også lov til at købe en bold og et par liner i udstillerteltene. Jo, han fik sig virkelig nogen på opleveren.

Der foregik så mange spændende ting på pladsen og det var meget svært for Dusty at koncentrere sig, da jeg pludselig syntes at vi skulle lave lidt fokus-træning:


Dusty kigger på noget til venstre som er mere spændende end mig...


...Dusty kigger på noget til højre som er mere spændende end mig...


...men pludselig vælger han øjenkontakt med mig - og får straks sin belønningen, en kiks ;o)

Tak til Tina Kværnø for billederne af Dustys første tur til DM i Politihundeforeningen.


9 måneder

20. oktober 2012.

Sikke et vejr vi har haft til at fejre Dustys 3/4-års fødselsdag i, solskin hele dagen og en temperatur på næsten 20 grader. Selvfølgelig blev disse skønne klimatiske forhold udnyttet til udendørs aktiviteter, og på denne årstid handler det selvfølgelig om klargøring til vinteren som ligger lige om hjørnet. Men der blev da også tid til hundesjov, så som boldkastning til Dusty:


Dusty er ved at have regnet fidusen ud:
når bolden hentes og afleveres, bliver den kastet igen - men det har også taget nogen tid.


Efter sådan en tur med boldkasteren bliver vejrtrækningen hurtig, og tungen stor...


...og så er det rart at kunne ligge og slapre køligt og friskt vand.

Det er svært på billeder at vise hvor stor Dusty faktisk er blevet, så i dag fik jeg Anette til at tage et par fotos af ham og mig i vores køkken - netop der hvor vi blev foreviget da Dusty kun var 8 uger gammel:


16. marts 2012 - Dusty var otte uger gammel...


...og i dag: Dusty er 9 måneder gammel, og han kan bestemt ikke længere være i mit skød!
Tilbage til Dusty's forside: klik her


  


 

 


*** Document made with KompoZer ***