Fotoarkiv - juni til december 2013

Træerne vokser ikke ind i himlen.

15. september 2013.

Heller ikke for Dusty og mig! Håbet var at dagens standpunktsprøve havde givet os adgang til en prøvekåring, men sådan gik det ikke. Vi kunne ikke løse sporet, så vi må på den igen.


Hjemme igen efter en god prøvedag - Dusty er da bare dejlig :o)

Alle de andre øvelser gik fint og i stil med forventningerne, dog syntes jeg godt nok at vi fik lov til at "betale" godt og grundigt for stoppene. Men sådan er det, det er trods alt dommere og figuranter der er tættest på hunden - ikke hundeføreren eller tilskuere.

Dagens fradrag:
Lineføring: -0,2 (skævtsidninger)
Fri ved fod: -0,5 (hund lidt langt fra fører og skævtsidninger)
Apportering: -0,2 (lidt tyggeri)
Spring: -0,0
Halsgivning: -0,0
Afdækning: -0,0
Spor: -17,0 (intet spor)
Rundering: -0,0
Stop med stop: -3,0 (tygger)
Stop med pistol: -3,0 (tygger)

Vi "landede" på 86,1 point ud af de 110 mulige, og nu skal Dusty og jeg ud og træne spor. At han slet ikke kunne finde ud af det kom helt bag på mig, og måske har vi en opgave. Det vil de kommende dage vise. Men jeg er ikke knust: jeg har jo lige vundet rettet til endnu en standpunktsprøve ;o) men øv-øv er det da.


To 2'ere

6. oktober 2013.

Weekenden har stået i klubmesterskabets tegn, og her søndag aften hviler både dyr og mennesker efter et par hårde dage som har været fyldt med hund.
I går, lørdag, var ung- og kriminalhundene i ilden, og Anette og jeg havde æren af at dømme dem alle i spor, og tilmed også unghundenes gerningssteder. Og vi så rigtigt meget godt hundearbejde. I dag var det så vores tur til at præstere, Anette og Lazer i patruljeklassen og jeg og Dusty i kåringsklassen. Og sørme om ikke vi kom hjem med hver en 2.-plads.

Efter klubmesterskab
Lazer og Dusty slapper af efter dagens dont.

For Dusty og mig var klubmesterskabet samtidig en standpunktsprøve, en test der gerne skulle give os adgang til en prøvekåring. Og det lykkedes, vi landede på 100 point på trods af at vi "smed" hele afdækningen. Så next step = prøvekåring :o)

Dagens fradrag:
Lineføring: -0,6 (skævtsidninger)
Fri ved fod: -0,8 (skævtsidninger)
Apportering: -0,2 (lidt tyggeri)
Spring: -0,0
Halsgivning: -0,2 (hund rykker ud)
Afdækning: -7,0 (Dusty rejser sig idet jeg forlader ham)
Spor: -0,0
Rundering: -0,0
Stop med stop: -1,0 (slipper før tid)
Stop med pistol: -0,2 (lidt tyggeri)


Vi kan næsten ikke følge med

11. oktober 2013.

At få titel som unghund i Næstved Politihundeforening er nærmest en tre-trins raket. Først skal man bestå en standpunktsprøve, dernæst en prøvekåring og til sidst selve kåringen. Men jeg er glad for at vi gør det på denne måde, som hundefører får man en nogenlunde sikker følelse af at man er klar, den dag man stiller op for kåringsmanden.

Aftensmad efter prøvekåring
Endelig aftensmad - efter bestået prøvekåring.

I dag var Dusty og jeg nået til andet trin i tre-trins raketten, prøvekåringen, og jeg indrømmer gerne at jeg var nervøs. Til standpunktsprøven i søndags mistede vi hele afdækningen, og det var faktisk først i går, vi rigtigt fik trænet den igen.
Men tingene lykkedes heldigvis, dog med lidt "skønhedspletter" her og der, og i dag kunne vi gå hjem med et resultat der hedder 104,9 point ud af 110 mulige. Så nu er næste udfordring selve kåringen :o)

Dagens fradrag:
Lineføring: -0,4 (skævtsidninger)
Fri ved fod: -0,3 (skævtsidninger)
Apportering: -0,4 (tyggeri)
Spring: -0,0
Halsgivning: -0,3 (hund rykker ud)
Afdækning: 0,0
Spor: -0,5 (problemer i "knækket")
Rundering: -0,0
Stop med stop: -1,8 (tyggeri og slipper før tid)
Stop med pistol: -1,4 (slipper i angreb og tyggeri)


Nu er Amager's Dusty unghund

10. november 2013.

Vi var tilsagt til kåring i Vordingborg Politihundeforening i dag kl. 9, og mine nerver var selvfølgelig i oprør da vi ankom. Det er da utroligt at jeg skal blive ved med at plage mig selv med dem!

Amagers Dusty - netop kåret i PH
Amager's Dusty og jeg - netop kåret med 98,5 point

Heldigvis lykkedes det at komme igennem nåleøjet, vi bestod kåringen med 98,5 point. Men jeg må sige: jeg blev virkelig udfordret på lydighedsøvelserne. Normalt har Dusty kun set mig, og vi har kunnet nøjes med lidt "skønhedsfejl" i form af skævtsidninger og sådan på disse øvelser.
I dag så han slet ikke mig - han så alt muligt andet. Men vi fik kæmpet os igennem øvelserne med store skævtsidninger, æresrunder, hunden sætter sig ikke og endda en ekstra kommando! Jeg er lykkelig for at have lidt erfaring i dette game, i dag prøvede jeg at præstere med en hund som slet ikke føltes at være min egen. Resten gik heldigvis fint og som håbet :o)

Dagens fradrag:
Lineføring, fri ved fod, apportering og halsgivning: -9,5 (uuuuhada)
Spring: -0,0
Afdækning: 0,0
Spor: -0,0
Rundering: -0,0
Stop med stop: -0,5 (roderi i afslutning)
Stop med pistol: -1,5 (1 slip + rod i afslutning)


Vi var tre der bestod kåringen i Vordingborg i dag, og selvfølgelig er vi lykkelige
John Andersen med Zandonic Smilla Saga fra Vordingborg fik 100,1 point
Claus Ernst og Daneskjolds Akido fik 103,4 point
Jeg (Jytte Andersen) og Amager's Dusty fik 98,5 point

Tillykke til os :o)
Tilbage til Dusty's forside: klik her


  


 

 


*** Document made with KompoZer ***